מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אטופיק דרמטיטיסיעל קולומבוס30/09/2007
שלום,
בתי בת השנה וחצי סובלת מאטופיק דרמטיטיס ומטופלת בהמלצת רופא עור גם על ידי שימוש בבדים שאינם מכילים סיבים אלרגנים. על פי אמירתו אין להשתמש בבדי אקרילן וצמר. אפשר כותנה מלאה ועור.שאלתי היא לגבי אפשרות השימוש בפוליאסטר ניילון ופלסטיק?כמו כן מהו:Heat set yarn ?
תודה, יעל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ליעל
דבי גרוס דולב30/09/2007שלום יעל
הפורום שלנו אינו עוסק בעניינים רפואיים על כן איננו יוכלים לענות לך תשובה מקצועית.
שיהיה בהצלחה ורפואה שלמה.
דבי גורס
מדריכה להתפתחות תינוקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל שלום
אמא01/10/2007אני לא רופאה אבל בני בן השנתיים סבל מאותו מחלה כאשר היה תינוק קטן יותר ממש כשנולד וזה נמשך רק לחורף בו הוא נולד והמחלה דעכה עם הזמן. אני הייתי מטופלת אצל מומחה אלרגיה ועור והוא המליץ באמת להלבישו בבגדים מכותנה מלאה, כמובן שאת יכולה להלביש כל דבר ההמלצה על הכותנה היא מכיוון שבדים אחרים לא מכותנה עשויים לגרום לגירויי בעור ולגרד אך מנסיוני אני הלבשתי גם לא כותנה מלאה למשל כותנה עם פוליאסטר שאחוזי הכותנה גבוהים יותר, חשוב שתגעי בבד ותרגישי שהוא נעים ורך , כמו כן אני הלבשתי גם סוודרים ואפודות רק לא על הגוף ישר כאשר בגדיו התחתונים הם מכותנה כמובן.
יש סבון/שמן מצויין להקלה של העור באמבטיה ששמו בלנאום הרמל אם תרצי להתייעץ תכתבי לי אני למודת ניסיון ורצתי למיליון רופאים וקראתי רבות על המחלה אז אני לרשותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)