מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שלושה חודשים- הושטת ידייםלי7806/01/2010
בני בן שלושה חודשים. התחיל להושיט ידיים לחפצים ולנסות לתפוס. זה התחיל לפני כשבועיים, ומאז הוא עושה זאת רק ביד ימין- הוא גם מסתכל עליה ובוחן אותה- אבל לא כל כך מתייחס ליד שמאל, גם כשאני מנסה להושיט לו חפצים ליד שמאל. יש לציין שדווקא את הראש הוא מעדיף להפנות לצד שמאל בשינה, וכמו כן הוא מוצץ אגודל בשתי הידיים לסירוגין בלי העדפה ניכרת. האם בדרך כלל זה מתחיל ביד אחת, ותוך כמה זמן צריך לצפות גם ליד השנייה? אם לא, מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ללי 78
דבי גרוס דולב06/01/2010הי לי78
הושטת ידיים יכולה להתחיל עם יד אחת אבל כמובן שרצוי שתהיה סימטריה בזה. נסי לתרגל עם בנך הושטה והפעלה של היד השנייה ע"י מתן של הרבה מגע עמוק ביד זו- טפיחות, לחצות ועיסויים, הושטת חפצים אליה, הכנסה של כדור לתוך כף ידו וגירויה. עם הזמן יש לצפות שגם יד זו תהיה פעילה.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט
052-8240914* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)




.jpg)
