ושוב, שכיבה על הבטן...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ושוב, שכיבה על הבטן...
    לי78
    11/01/2010

בני בן שלשה חודשים ושבוע, בחודשש הראשון לחייו שכב מעט על הבטן אך בהמשך בגלל שלא היה ער הרבה ובשינה לא רצינו, לא שכב על הבטן כלל. לפני שלושה שבועות התחלנו לעבוד איתו על שכיבה על הבטן, על פי התרגילים המופיעים כאן בפורום. הוא בהחלט השתפר (בהתחלה התחיל לצרוח כבר אחרי כמה שניות) והיום הוא מרים את הראש והחזה יפה, אבל מחזיק מעמד רק 2-3 דקות מקסימום בכל פעם ואחר כך קורס ומתחיל לבכות, וגם לא מסוגל "לנוח" בשכיבה על הבטן עם הראש על הרצפה. בקיצור, אני חוששת שאין סיכוי להגיע בקצב התקדמות כזה אי פעם לשכיבה מספיק ממושכת על הבטן שתאפשר לו לפתח משם התהפכות, התיישבות זחילה וכו'. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ושוב, שכיבה על הבטן...

הוספת תגובה

• תגובה ללי 78

דבי גרוס דולב
    11/01/2010

הי לי 78
    מכיוון שכבר ביצעת את התרגילים שהצענו פה ומכיווןשאינני מכירה את בנך, קשה יהיה להגיד מה בדיוק מקשה על בנך בשכיבה על הבטן וכיצד להמשיך את התרגול. 2-3 דקות אכן לא מספיקות בגיל זה וחשוב לדאוג שתהיה נינוחות גדולה יותר בשכיבה על הבטן. יתכן ויש קושי ספציפי שגורם לזה אבל לא אוכל לדעת אותו ללא היכרות. אני ממליצה לשקול אבחון בו יבדק הקושי ותלמדו תרגילים מועילום לעזור לבנכם.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט
    052-8240914

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו