בן שנה וארבעה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה וארבעה חודשים
    יערה
    20/01/2010

שלום,
    בני בן שנה ו 4 חודשים ועדיין לא הולך לבד. הוא הולך סביב רהיטים, עם בימבה, מטפס עלינו, אבל עדיין לא נעמד לבד ולא הולך לבד. אני מבינה שטווח ההליכה הוא עד שנה וחצי, אבל הייתי שמחה לחוות דעתכן ולתרגילים.
    חשוב לציין שכל התפתחותו היא איטית למדי - התהפך בגיל 7 חודשים, זחל בגיל 9, ונעמד רק בגיל שנה וחודש.
    תודה,
    עידית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה וארבעה חודשים

הוספת תגובה

• תגובה ליערה

אורנה עטאר
    21/01/2010

יערה שלום,
    נכון שאנחנו רוצים שתינוקות ילכו עד גיל שנה וחצי אבל אם יש משהו שמעכב אותם ואת מרגישה זאת כבר עכשיו אז אולי כדאי לברר זאת עכשיו ולהתחיל לעבוד איתו בכדי שיגיע להליכה בזמן. אני לא יודעת אם הוא בעיכוב התפתחותי מהנתונים שכתבת וגם לא יכולה לאבחן את הסיבה לכך שהוא עדיין לא הולך כאן בפורום. יש סיבות רבות שיכולות לגרום לעיכוב בהליכה.
    בכדי להסיר דאגה מלבך ולדעת מה הסיבה ולעבוד על הקושי הספציפי של בנך אני ממליצה בחום לגשת לאבחון אצל מדריכה להתפתחות תינוקות. ברגע שיאבחנו את הסיבה (ואולי אין כזו) את תקבלי תרגילים מדוייקים שיובילו אותו לשלב ההתפתחותי הבא - הליכה.
    בברכה,
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התפתחות בני בן שנה ו-4 חוד'

ליאת
    07/02/2010

שלום,
    בני בן שנה וארבעה חודשים התחיל רק בשבועיים האחרונוים ללכת בכוחות עצמו. ההליכה עדיין מגומגמת ואחרי כמה צעדים הוא מתיישב. יש לציין שגם הזחילה הגיעה מעט מאוחר.
    האם יש תרגילים שעליי לבצע איתו?
    יש לציין שגם בדיבור הוא מתעכב : אני יודעת שהוא מבין כל מה שאומרים לו , אך ממאן לפתוח את הפה..בשלב זה מקשקש(לא כל הזמן), למרות שמקריאה לו ספרים והוא גם במסגרת של גן הוא לא ממהר לדבר או ללכת...

אשמח לקבל תשובה
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו