תינוק בן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שנה
    דנה
    11/02/2010

בני המתוק בן שנה בדיוק, תינוק חייכן,
    מגיל שבעה חודשים זוחל זחילת שש, מגיל שמונה חודשים עומד
    הבעיה היא שהוא לא יושב, עשיתי לו כמה תרגילים על כדור פיזיו כמו שהסברתם לי בעבר,
    אבל הילד לא רוצה לשבת, התחלתי להושיב אותו ע"י תמיכה שלי מאחורה אבל הוא נופל אחורה עם הגב, וונופל..
    אני מתוסכלת לא יודעת מה לעשות סה"כ ההתפתחות שלו טובה הוא מוחה כפיים, אומר אבא, עוגה, אמה.. ומקשקש הרבה...
    מה אני אמורה לעשות, אני חוששת שהוא יתחיל ללכת ולא ישב בכלל
    אשמח לתגובתכם,גם להורים עם נסיון דומה,
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן שנה

הוספת תגובה

• ????????

דנה
    12/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדנה

דבי גרוס דולב
    13/02/2010

הי דנה
    מה שאת מתארת מתאים ,בד"כ, לתינוקות בעלי זקיפת יתר בגב. מדובר בגב מעט מתוח וזקוף, הדבר מקשה על התישבות אך מעודד העימדות בגיל צעיר. בנוסף, קשה לתינוק בעל זקיפת יתר לשבת בלי ליפול בשל אותו מתח בגב שלא מאפשר שם תנועתיות.
    אמנם לא מדובר בבעיה אקוטית אבל כן בכזאת שכדאי לאבחן וללמוד תרגילים להקלה בה. זוהי כמובן הערכה שמבוססת על התיאור שלך אך ללא היכרות.
    רצוי ,בנתיים, לא להושיב את התינוק.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו