מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 8 חודשים צורח בלילהאתי26/02/2010
שלום רב אנו הורים תשושים ועייפים בננו בן 8 וחצי חודשים מתפתח יפה עומד זוחל 6 מחייך אוכל יפה הכול תקים במובן הזה...צמחו לו שתי שיניים בשבוע שעבר ומאז הוא קם כל שעתיים בצרחות עם יד בפה ומעביר את היד מצד לצד בתוך הפה ,הבכי חזק עיניו עצומות(מתוך שינה)נראה כי אינו יול להרגיע עצמו כדי לחזור לישון.ניסינו הכול משחות למיניהם נשכנים קרים לקרר את המוצץ,לשיר לו ללטף,אני מרימה אותו כשהוא צורח כך ועדיין לא מצליחה להרגיע אותו הדבר היחיד שמרגיע זה הנקה הוא לא אוכל רק נרגעוחוזר לישון ושוב עוברות שעתיים והכול חוזר חלילה....קשה מאוד
לפני כן הוא היה נרדם לבד עם מוצץ עכשיו הוא לא יכול להירדם לבד זה או על הידיים או בהנקה...לדעתי הוא התרגל להירגע תוך כדי הנקה וזה הרגל רע במיוחד שאין לי לילה
מה עושים? איך להרגיע אותו ולגרום לו להירדם לבד?
אוסיף ואומר שמאז שהוא היה בן 4 חודשים הוא לא ידע להירגע לבד והוא ישן מקסימום 4 שעות ברצף ואז היה אוכל ונרדם..אבל לפחות זה היה כל 4 שעות.
תודה אתי ושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאתי
דבי גרוס דולב27/02/2010הי אתי
האם ינחם אותך אם אומר לך שאני נמצאת באותה הבעיה עם תינוק באותו הגיל?..
תמיד יש שינויים בהרגלי השינה ובצרות אחרות שיש בדרך כגון צמיחת שיניים. כשמדובר בתינוק יונק הבעיה היא גדולה יותר שכן קיים ההרגל להירגע עם ציצי. הדבר היחיד שניתן לעשות הוא לנסות להרגיל ללא להניק בלילה אבל לדעתי מדובר בהתהליך קשה ומתסכל עבור התינוק ועבור ההורה, במיוחד האמא. אפשרות שנייה היא פשוט להכיל את זה וזה מה שאני עושה באופן אישי, מניקה בכל הפעמים הרבות שבני מתעורר בלילה ומקווה שתקופה זו תעבור ותישכח. כמובן שמדובר בגישה ואמונה אישית שכן זה סוג השאלות עליהן אין תשובה חד משמעית ושיטה בדוקה.
בברכה
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
ינוקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה זה מקל
אתי01/03/2010אני מודעת לעובדה שאני לא לבד והרבה חוות זאת....זה קשה לי נפשית להתמודד עם כל כך הרבה חוסר שינה האם תקופה זו באמת חולפת זו השאלה...עברתי לסימילאק בלילה והוא לוקח בלי בעיה ואז חצי נחמה...בהצלחה לשתינו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)