תינוקת מפונקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת מפונקת
    לימור
    27/02/2010

אני בת 30 ובעלי בן 34. לפני שנה נולדה בתנו הראשונה, ואני חושבת שהיא מפונקת מדי. לדוגמה, כשאנחנו מונעים ממנה דבר מסוים, כמו לגשת למקום מסוכן, היא בוכה ומוחה בהיסטריה. בנוסף, רוב הלילה היא ישנה איתנו ואינה רוצה לישון לבד במיטה או בלול.
    איני יודעת איך להתנהג איתה, ואני זקוקה לעצה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת מפונקת

הוספת תגובה

• תגובה ללימור

דבי גרוס דולב
    27/02/2010

הי לימור
    תחילה, חשוב שאנחנו ההורים, נדע להגן על ילדנו מפני סכנות, גם אם יש מחאה. מחאה כנגד הרצונות שלהם היא דבר טבעי,השאלה היא כיצד אנו מגיבים למחאה זו. אם אנו מוותרים אז אנו יכולים ליצור מצב של פינוק יתר אבל אם אנחנו עומדים על שלנו, יודעים להעניק אהבה ולצד זה לחנך ולהוביל בדרך הנכונה בכל מחיר, הרי שזה השילוב המנצח.
    לגבי הלילה, אם הלינה המשותפת מקובלת על כל הצדדים, הרי שאין בעיה. אבל אם אתם מחליטים באופן חד משמעי שדי לכם בזה,יש לעשות דבר. מדובר אמנם בתהליך מתסכל ומעט קשה עבור שני הצדדים אבל פה בדיוק נמצאת הנקודה עליה דיברתי קודם- אהבה שלא באה על חשבון הרגלים נכונים והרמוניה משפחתית.
    לסיכום, עליכם למצוא את השביל הנכון בין מתן אהבה ללא תנאים אבל לצד זה להחליט על העקרונות שלכם ולדבוק בהם, אין סתירה בין השניים.
    בברכה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו