התפתחות 9 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות 9 חודשים
    עדיד
    28/02/2010

שלום,

יש לי תאומים בני 11 חודשים כמעט - 9 חודשים כרונולוגי (נולדו בשבוע 31).
    אני מטבעי אמא לחוצה בכל הנוגע להתפתחות ואני חושבת שהיותם פגים מוסיף רק מוסיף לי עוד יותר...
    תאום אחד זןחל על שש , מטפס מדרגות נעמד בעזרת חפצים אוהב מאד לעשות פרצופים מצחיקים (בשביל לשעשע אנשים) אבל עדיין לא מתיישב ולא מוחא כפיים אן עושה ביי-ביי.האם תקין ואיך אפשר ללמד אותו להתיישב?
    תאום שני גם זוחל על שש,מטפס,נעמד ויושב לבד.אין לא עדיין אחיזת פינצטה איך מעודדים אותו להשתמש באצבעות באופן הנ"ל?

מה הם אמורים לעשות בגילם המתוקן?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התפתחות 9 חודשים

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה

עדיד
    02/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לעדיד

דבי גרוס דולב
    02/03/2010

הי עדיד
    בין זוג תאומים יש פעמים רבות פערים והבדלים בהתפתחות.
    כדי ללמד את התינוק להיתישב יש להושיב אותו בישיבה משוכלת ,להחזיק בו מאחור בשיכול ולעודד אותו לרדת ל6, תרגיל זה מלמד לצאת מישיבה לזחילה ופה נעשית הלמידה גם איך להתישב.
    את התאום השני עודדי לאחיזת פינצטה ע"י הרמה ואיסוף של חתיכות נייר קטנות ,משחקי השחלות וכו. זה בסדר שאין עדיין מחוות של מחיאות כפיים וכדומה, גם זה יגיע.
    בברכה
    דבי גרוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו