מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זחילהשגית08/03/2010
שלום בני בן 8 וחצי חודשים אינו זוחל. הוא זוחל אחורה.מרים לעיתים רחוקות ישבן ועד נעמד על ארבע (נשען על כפות ידיים וברכייםלמס' שניות אך לא עושה סימנים שבה לו להתקדם. כל ניסיון לגרות אותו פשוט שולח ידים ואם לא מצליח להגיע למשחק הוא פשוט מתחיל לילל. אשמח לקבל עצות איך לעזור אם בכלל צריך?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלגתן עליי
שגית10/03/2010דילגתן עליי - אשמח לקבל תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
עליזה11/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשגית
אורנה עטאר10/03/2010שגית שלום,
לא הבנתי מדברייך אם הוא עולה על 6 או רק על 4?
במידה והוא כן עולה על 6, האם הוא עושה רוקינג? (ניעות קדימה ואחורה).
אם הוא עולה על 6 את יכולה כל פעם לגרות אותו שיעזוב יד אחרת ויושיט אותה לעבר חפץ.
בנוסף את יכולה להעלות אותו על 6 על כדור פיזיו ולתת לו תנועה קדימה ואחורה ולצדדים.
במידה ועד גיל 9 חודשים תראי שאין שיפור עם התרגילים, תחזרי אליי ונשקול אולי שיעור פרטי עם מדריכה שתראה את הסיבה לכך שהוא אינו זוחל ותתאים לך תרגילים נוספים בהתאם.
בברכה,
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלותייך
שגית14/03/2010היי אורנה, תודה על תשובתך. לא ברור לי למה הכוונה על 6, נראה לי שהוא עומד על ארבע ואכן מניע את גופו קדימה ואחורה (כאילו מניע לקראת התקדמות...) בשכיבה על הבטן הוא מרים ישבן בנסיון להגיע למשחק אך לא מתקדם עם הרגליים.
אודה לך מאוד אם תוכלי להמשיך להנחות אותי.
שגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזחילה
שגית17/03/2010היי אורנה בבקשה עני לי - כבר מודאגת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לשגית
אורנה עטאר18/03/2010שגית שלום,
הכוונה על 6 שהברכיים מונחות על הרצפה ולא באויר. על 4 רק כפות הרגליים וכפות הידיים נוגעות ברצפה.
תרגיל נוסף שרצוי שתנסי בגלל אי שימוש ברגליים שאת מתארת בשכיבה על הבטן זה:
- דחיפה עם כפות הרגליים - להשכיב על הגב ולהצמיד כפות רגליים לרצפה (רוחב האגן, לא קרוב מדי לטוסיק) ולחכות שהוא ידחוף כלפי מעלה. אם אין דחיפה, מעט ניעות מהברכיים לכיוון כפות הרגליים והקפצות אגן וחזרה על הצמדת הרגליים. תרגלי זה מאפשר לימוד דחיפה עם הרגליים. המוח יודע לתרגם זאת לדחיפה עם הרגליים על הבטן.
שוב, אני חושבת שאם לא תצליחי להגיע לתוצאות לבד, תשקלי ללכת לשיעור פרטי. אין כמו מראה עיניים בכדי לתת לכם הדרכה מדוייקת שמתאימה למקום ההתפתחותי של בנך.
בברכה,
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)