ישיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה
    מיכל
    10/03/2010

שלום רב,
    התינוקת שלי בת 9 חודשים, זוחלת על 6, עומדת, ומתחילה לעשות צעדים. הבעיה שהיא מתיישבת בצורת "W" זאת אומרת עם הברכיים קדימה וכפות הרגליים אחורה (לצדדים). היא מגיעה לישיבה הזו מעמידה על הברכיים, הורדת הטוסיק, ופתיחה של הרגליים. היא לא מתיישבת רגיל עם הרגליים קדימה לבד, רק כשאנחנו מושיבים אותה כך. האם הישיבה הזו בעייתית?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובת המומחים :-)

מיכל
    11/03/2010

:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למיכל

דבי גרוס דולב
    11/03/2010

הי מיכל
    התישבות דרך עמידת ברכיים מאלצת את גוף התינוק לשבת ב-W. הבעיה העיקרית, חוץ מזה שישיבה זו אינה כ"כ בריאה היא העובדה שביתך לא מצליחה להתישב בדרך מאורגנת- דרך עמידת 6 והטיית הטוסיק לאחור. הטיפול הנדרש הוא בקושי זה. דרך התישבות נכונה מגיע התינוק לישיבה משוכלת שהיא הישיבה הנכונה. אני ממליצה לאבחן מדוע קיים הקושי להתישב כראוי ומדוע יש דילוג לעמידה והליכה לפני ישיבה. במקביל אני ממליצה להפסיק להושיב את התינוקת מסיבות רבות כשאחת מהן היא שהושבה טרם עת עלולה לפגוע בהתישבות המאורגנת.
    בברכה
    דבי גרוס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו