תינוק בן 4 חודשים אוכל מעט ורק בשינ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן 4 חודשים אוכל מעט ורק בשינ
    גלי
    17/03/2010

שלום
    בני בן 4 חודשים כשאני מנסה להאכיל אותו כשהוא ער , אז מקבלת בכי הסטרי, מוצץ הוא לוקח אך כשאני מחליפה לבקבוק עם מזון הוא מסרב לקחת.
    אני מצליחה להאכיל אותו רק כשהוא נרדם , ומעט כמות .
    הרופא אמר אולי הוא מפתח מה שהוא ואין לו תאבון, אבל כבר חודש יש לנו את אותה בעיה והוא מרגיש בסדר גמור.

רציתי לשאול האם התופעה זאת "אכילה בשינה" תעבור, או קיים פתרון.

אשמח לקבל תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לגלי

דבי גרוס דולב
    17/03/2010

הי גלי
    אני חייבת להודות שזו הפעם הראשונה שאני שומעת על תופעה כגון זו שתיארת. האם ניסית להחליף את סוג המזון? אולי הוא לא חביב עליו?
    לצערי אין לי פתרונות או תשובות נוספות, אם למישהי יש מה לתרום,בשמחה.
    בברכה
    דבי גרוס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי גלי

נועה
    18/03/2010

גם לי היתה אותה בעייה. ממה שאני הבנתי משיחה עם רופאת ילדים " האכלה בשינה" היא מאוד גרועה. התינוק אמור לשמוח כשהוא רואה בקבוק ולא לצרוח. אני החלפתי את סוג האוכל לאנפמיל שזה אוכל במרשם רופא שהוא מעט יותר סמיך מאוכל רגיל ולכן מונע צרבות מציקות וזה ממש עזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך על תגובתך

גלי
    18/03/2010

מחר אתקשר לרופא ילדים לקבל מרשם
    אנחנו ננסה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לגלי

אפרת
    22/03/2010

היי גלי, גם לבתי בת ה-4 חודשים הייתה את אותה התופעה, תנסי לשנות את זמני האכלה (שעה יותר)...לה זה עזר... ואת יכולה גם לנסות להחליף פטמה (לזרימה יותר גבוהה) ,להחליף אוכל, לשנות טומפרטורה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו