מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן 4 חודשים אוכל מעט ורק בשינגלי17/03/2010
שלום
בני בן 4 חודשים כשאני מנסה להאכיל אותו כשהוא ער , אז מקבלת בכי הסטרי, מוצץ הוא לוקח אך כשאני מחליפה לבקבוק עם מזון הוא מסרב לקחת.
אני מצליחה להאכיל אותו רק כשהוא נרדם , ומעט כמות .
הרופא אמר אולי הוא מפתח מה שהוא ואין לו תאבון, אבל כבר חודש יש לנו את אותה בעיה והוא מרגיש בסדר גמור.
רציתי לשאול האם התופעה זאת "אכילה בשינה" תעבור, או קיים פתרון.
אשמח לקבל תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לגלי
דבי גרוס דולב17/03/2010הי גלי
אני חייבת להודות שזו הפעם הראשונה שאני שומעת על תופעה כגון זו שתיארת. האם ניסית להחליף את סוג המזון? אולי הוא לא חביב עליו?
לצערי אין לי פתרונות או תשובות נוספות, אם למישהי יש מה לתרום,בשמחה.
בברכה
דבי גרוס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי גלי
נועה18/03/2010גם לי היתה אותה בעייה. ממה שאני הבנתי משיחה עם רופאת ילדים " האכלה בשינה" היא מאוד גרועה. התינוק אמור לשמוח כשהוא רואה בקבוק ולא לצרוח. אני החלפתי את סוג האוכל לאנפמיל שזה אוכל במרשם רופא שהוא מעט יותר סמיך מאוכל רגיל ולכן מונע צרבות מציקות וזה ממש עזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך על תגובתך
גלי18/03/2010מחר אתקשר לרופא ילדים לקבל מרשם
אנחנו ננסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לגלי
אפרת22/03/2010היי גלי, גם לבתי בת ה-4 חודשים הייתה את אותה התופעה, תנסי לשנות את זמני האכלה (שעה יותר)...לה זה עזר... ואת יכולה גם לנסות להחליף פטמה (לזרימה יותר גבוהה) ,להחליף אוכל, לשנות טומפרטורה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)