בן 9 וחצי חודשים לא זוחל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 9 וחצי חודשים לא זוחל
    רוית
    22/03/2010

שלום,
    בני בן 9 וחצי חודשים ועדיין לא זוחל. חשוב לציין כי נולד בסוף שבוע 36.
    כיום מתהפך לשני הכיוונים, עומד על 6 ומתנועע קדימה ואחורה עם הטוסיק, עדיין לא יושב לבד.
    מסתובב סביב עצמו, דוחף עצמו אחורה. תינוק שמח, עירני וסקרן מאוד.
    באופן כללי ההתפתחות שלו די איטית ורק לפני חודש וחצי התהפך מהגב לבטן (שגם בזה התקשה) אבל טפו טפו מאז שהחל לפתע להתהפך בעצמו אינו מפסיק :)
    איך אני יכולה לגרום לו להתקדם ולזחול?? אני מנסה לעודד אותו עם צעצועי התפתחות מעודדי זחילה ולגרום לו להושיט יד לעברי אבל נראה כי אינו מבין את הטכניקה לזחול קדימה..
    די מייאש..
    אשמח לעצות.
    תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 9 וחצי חודשים לא זוחל

הוספת תגובה

• זחילה

שירי קאשי
    22/03/2010

הי רוית,
    קשה מאוד ללא אבחון להתאים תרגילים ספציפיים לקושי שלו. באופן כללי אפשר לעזור לו לחזק את הרגליים על ידי התרגילים הבאים:
    1.להחזיק אותה עליך עם הפנים כלפי חוץ וברכיים מכופפות (רגליים בפיסוק קל) ולהשעין כפות רגליים על הקיר. להמתין לדחיפה של הקיר.
    2. על הגב על הרצפה לכופף רגליים, להניח כפות רגליים על הרצפה קרוב לטוסיק ולהמתין לדחיפה (רגליים בפיסוק קל).

כיוון שכל השלבים עד כה היו איטיים, אז סביר להניח שגם שלב זה יהיה בעל קושי מסויים. בכל מקרה אני ממליצה על פגישת אבחון על מנת להתאים את התרגילים לקושי שלו.

בברכה,
    שירי קאשי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :)

רוית
    22/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו