בן שנה ושלוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה ושלוש
    דניאלה
    25/03/2010

אוכל לקבל בבקשה תרגילים שיעזרו לבני לזנוח :הליכת ברכיים,דוב,זחילה
    ולהתחיל ללכת,יודע ללכת, כמה צעדים כשעוזב תמיכה עדין לא ממש יציב ,כשאני מעמידה אותו הוא יורד מיד לישיבה ומתחיל לזחול י(או ללכת על ברכיו)ש לציין שיודע לעמוד בלי תמיכה כאשר הוא כבר עוזב אותה,
    אך מעדיף לעשות את כל מה שציינתי רק לא ללכת,
    אשמח לעבוד איתו על זה עכשיו כשהוא יוצר לחופשת פסח ואיתי בבית...הוא פשוט צריך דרייב וחשק ללכת,יתכן שעדין פוחד בגלל בעיה קלה בשיווי המשקל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה ושלוש

הוספת תגובה

• תגובה לדניאלה

אורנה עטאר
    27/03/2010

הי דניאלה,
    יש לי תחושה שיש בידייך את כל התשובות. אם אני זוכרת נכון, התכתבנו בעבר. תמשיכי לתרגל איתו כל מה שקשור באתגור מערכת שיווי המשקל שלו. להפוך את עולמו לעולם מתנדנד. שילמד לאזן את עצמו ולעשות את זה בצורה כזו שלא גוררת תגובת בהלה ובחירת הליכת ברכיים או זחילה אלא באופן שיגרום לו לאזן את עצמו ולהישאר בעמידה.
    אם הוא נעמד לעזרת משהו לנדנד את החפץ הזה, המון נדנדות, על הכתפיים עם אחיזה באגן או ברגליים, ג'ימבורי עם נדנוד השיפוע או המדרגות עליו עולה, לשחק איתו בזריקת כריות כשהוא זוחל או הולך הליכת ברכיים, וכל מה שדמיונך חושב עליו.

פסח התפתחותי ומהנה!

אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דניאלה
    27/03/2010

אכן התכתבנו בעבר אבל השרשור ברח לי ,
    תודה על התשובה המלאהו הסבלנית

חג אביב שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו