מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ישיבה של בת 8 חודשיםcoral offir10/04/2010
שלום,
יש לי ילדה בת 8 חודשים.
היא זוחלת יפה מאוד, הולכת סביב רהיטים אך עדיין לא מתיישבת כמו שצריך מתוך זחילה.
חשוב לציין כי היא יושבת יפה לבד, היא מחזיקה את עצמה יפה מאוד.
היא מתיישבת באמבטיה ולא מוכנה כבר לשבת בדפני. היא מתיישבת בכיסא אוכל ובעגלה. היא לפעמיים גם מפילה את עצמה מעמידה לישיבה נכונה.
האם אני כבר יכולה להושיב אותה?? או שחייבים לחכות שהיא תתיישב מתוך זחילה??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ישיבה
שירי קאשי11/04/2010הי קורל,
את בהחלט יכולה להושיבה באמבטיה ולצורך ארוחה, אך בשעת משחק עדיף להמנע מלהושיבה על מנת שהיא תתנסה ותגיע לשם בכוחות עצמה. ככל שתושיבי אותה יותר כך ההתנסות שלה תפחת והסיכוי ששלב זה יתעכב או שאפילו תדלג עליו יגדל.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שירי
coral11/04/2010הי שירי
תודה על תגובתך.
בינתיים היא יושבת ישיבת W, הבנתי שזה לא בריא.
כשאני שמה אותה במשחק בישיבה נכונה היא קצת מאבדת יציבות למרות שבמבטיה באוכל ובעגלה היא יושבת יפה. האם עדיין אני יכולה להושיב אותה? ואם כן, מה לגבי עגלה?
מה לעשות לגבי ישיבת W ??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירי קאשי12/04/2010הי קורל,
ישיבת ה-W לרוב מעידה על קושי מסויים בשיווי המשקל. זוהי גם ישיבה המפעילה לחץ על המפרקים. הקושי בשיווי המשקל מתבטא גם בחוסר היציבות כשאת מתקנת את הישיבה. את יכולה להושיב אותה גם בעגלה, אך כמובן להמנע משהיה ארוכה מידי בצורה זו. לגבי הישיבה באופן כללי אני ממליצה על שיעור פרטי על מנת לאבחן את הגורם לישיבת ה-W ולתרגל כך שהיציבות שלה תשתפר והיא תוכל לשבת נכון ובכוחות עצמה.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)