בעיה נפשית בתינוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה נפשית בתינוק
    לילך
    22/04/2010

שלום רב,
    יש לי חברה טובה מאוד עם תינוק בן שנה ו-3 חוד' ויש לתינוק סוג של בעיה חברתית נקרא לזה.
    מלבד הוריו ,התינוק כשרואה כל אדם שהוא פחות מוכר לו אפילו אותי שאני חברה טובה שלה
    מתחיל לבכות בכי ממש נעלב ודי היסטרי ולוקח לאמא די הרבה זמן להסיח את דעתו אם זה ידיים
    או להתרחק מהמקום.
    גם אחרי שעה בחברת אדם פחות מוכר התינוק ממש חושש ועל סף בכי כל פעם שמסתכלים עליו
    יש לציין שזה ילד ראשון ושהאמא מגדלת אותו בבית (לא עובדת )והילד איתם שמח ומאושר.
    ראיתי הרבה ילדים שקשורים מאוד להורים אבל ברגע מפגש לא בוכים ,אולי חוששים ואז נפתחים לאט לאט.
    חברתי חושבת לרשום אותו למעון וממש מסוייטת מהעניין של איך לעזוב אותו?
    איזה פתרון או טיפול יש לעשות איתו?מאיפה הפחד הזה מגיע?יש לציין שחברתי לא משאירה אותו עם אף אחד הילד תמיד איתה.
    היום שהיא רוצה קצת לשחרר מאוד קשה.
    אודה לתשובה או להפנייה לפורום מטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה נפשית בתינוק

הוספת תגובה

• תגובה ללילך

דבי גרוס דולב
    22/04/2010

הי ליליך
    תחילה, לא מדובר בבעיה נפשית אלא התנהגותית ולכן עלייך לנסות להפנות שאלה זו לפורום העוסק בנושאים התפתחותיים התנהגותיים או בפסיכולוגיה לילדים.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו