מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שבעה חודשיםקצת מנוסה...28/04/2010
שלום!
בתי בת 7 חודשים ושבוע. בערך בגיל שלושה וחצי חודשים החלה התהפכה מהבטן לגב אבל רק אם היינו מניחים אותה עם הידיים מושטות קדימה, זאת משום שלא הייתה מוכנה להיות על הבטן. לפני כשבועיים החלה להרים את בית החזה ולהתהפך, זאת לאחר שממש התעקשתי איתה שתהיה על הבטן. הבעיה היא שמהגב לבטן היא אינה מתהפכת (עושה חצי סיבוב ומתייאשת, אפילו אם יש משהו שהיא מאוד אוהבת. היא מוותרת ולא מנסה להגיע לחפצים), היא לוקחת את כפות רגליה לפה ואם היא במצב של30-60 מעלות היא מתרוממת לישיבה ויכולה להיות כמה דקות במצב של ישיבה. אני אל נותנת לה לעשות זאת כי אני יודעת שעד שהיא לא תתיישב, לא בריא להושיב אותה. אני מנסה לגרות אותה להתחיל לזחול אבל זה בלתי אפשרי כי מיד שאני שמה אותה על הבטן, היא מתהפכת. אני ממש מודאגת לראות סביבה תינוקות קטנים ממנה שכבר עושים את כל זה ואף יותר. אני משתדלת שלא לעשות השוואות אבל זה ממש קשה לי (ילדה ראשונה :)). שאלתי היא, מה לעשות? כולם סביבי אומרים לי לתת לה את הזמן, השאלה היא- כמה זמן???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
שירי קאשי30/04/2010הי,
שלב ההתהפכויות אמור להסתיים עד גיל חצי שנה. במקרה שלכם מדובר כבר בעיכוב כיוון שהיא עדיין לא קרובה להתהפכויות עצמאיות מאורגנות. אני לא ממליצה להמתין שהזמן יעשה את שלו, כיוון שיש קושי מוטורי כלשהוא אשר מונע מהתהליך להתקיים נכון באופן טבעי. קושי זה אם לא מטופל, עלול להמשיך ולהשפיע גם בשלבי ההתפתחות הבאים. ככל משטפלים מוקדם יותר, הטיפול מהיר יותר ויתר השלבים יתבצעו נכון יותר. אני מאוד ממליצה לקבוע אבחון על מנת להתאים תרגילים לבתך.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, רק עוד שאלה קטנה..
קצת מנוסה...30/04/2010האם היית ממליצה על פיזיוטרפיה לתינוקות/ שחייה או אולי שניהם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
שירי קאשי02/05/2010הי,
אני ממליצה מאוד על פגישת אבחון עם מלווה התפתחותית. אם את באזור השרון או המרכז אשמח גם אני לעמוד לשרותך. לגבי שחיית התינוקות - היא אינה מטפלת בבעיה ספציפית ולכן אינה מהווה את הפתרון לו אתם זקוקים. באופן כללי שחיית התינוקות יכולה לתרום לחזוק כללי של הגוף. יש מצבים ספציפיים בהם לא הייתי ממליצה על שחיה כמו למשל טונוס מוגבר כיוון שהשחיה עלולה להגביר את התופעה ולהקשות על הרפיית השרירים.
בברכה,
שירי קאשי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזור הדרום
קצת מנוסה...02/05/2010אני מאזור הדרום..יש מישהי/ו שאת יכולה להמליץ לי עליה/ו?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה דרום?
דבי גרוס דולב02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מוזמנת לפנות למרכז "צעד ראשון"
אורנה עטאר03/05/2010המרכז מכשיר מדריכות בכל הארץ ואני אישית מכירה כמה מדריכות טובות באזור הדרום.
נא צרי קשר עם המרכז ונשמח לסייע בקביעת אבחון עם מדריכה מומלצת.
בברכה,
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)