תינוקת בת 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת בת 8 חודשים
    שרי
    09/05/2010

הי,

הבת שלי מתפתחת יפה מאוד, זוחלת, יושבת ממלמלת, צוחקת, משחקת והכל ממש בסדר
    היא מאוד יודעת להעסיק את עצמה , זאת אומרת שכל עוד אני בסביבתה היא יכולה להעסיק את עצמה ולהנות, מרגע שקלטה שאני נעלמת- היא מתחילה לילל או לפעמים גם לא מזיז לה.
    מה שכן, היא לא אוהבת ידיים בכלל ואני שואלת את עצמי אם זה נורמלי. גם אנשים שמים לב ומחמיאים לי כמה היא עצמאית ורגועה...חשוב להוסיף שהיא תקשורתית , וכן "ערה" למה שהולך סביבה.
    רק העניין שאם מישהו מרים אותה היא לרוב תביע אי נוחות מהעניין ובקשה ל"שחרר אותה" לחופש.

מה דעתכן? האם זה אופי או משהו שעליי לשים לב אליו?..

זה קורה גם שאנחנו מרימים אותה לרוב..לא תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת בת 8 חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לשרי

דבי גרוס דולב
    09/05/2010

הי שרי
    זה מסוג השאלות שמאוד קשה להתייחס אליהן ללא היכרות עם התינוק ועם המשפחה. יכול להיות שמדובר בעצמאות גדולה ויכול גם להיות מדובר בקושי סביב נושא של מגע. האם היא אוהבת מגע בכלל? ומגע עמוק?עיסויים?
    אתם יכולים להמשיך הלאה ולהחליט שמדובר באופי או לשקול הסתכלות של איש מקצוע ולבדוק האם מדובר ב"בעיה".לא אוכל לומר במה בדיוק מדובר.
    מצטערת שלא יכולתי לעזור יותר, מדובר בשיקול דעת פרטי שלכם.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה סוג של איש מקצוע מתאים ?

שרי
    10/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו