עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    לילך
    26/10/2007

שלום, אני אמא לתינוק מדהים בן 6 וחצי חודשים
    מההתחלה הוא היה ילד רגוע, שקט, היה ישן לילות רצופים (רק קם לאכול)
    לפני חודש הוא התחיל לישון אך ורק על הבטן, הוא נרדם על הגב, אך מהר מאוד מתעורר ואני הופכת אותו על הבטן להמשך שינה, מהרגע שאני הופכת אותו לישון על הבטן הוא מתעורר כל חצי שעה, למוצץ, אם אני הופכת אותו חזרה על הגב הוא מתחיל לבכות וממש להתעורר, הוא ממשיך לישון ברגע שאני מחזירה לו את המוצץ, אך מתעורר שוב אחרי חצי שעה בערך, יוצא שכמעט כל לילה אנחנו קמים אלי בין 10 ל-15 פעמים!!
    זה מתיש ולא מובן...
    יש למישהו הצעה מה ניתן לעשות, אולי לשנות גישה...
    אודה על התשובה המהירה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• תגובה ללילך

דבי גרוס דולב
    27/10/2007

שלום לילך
    סלחי לי על השאלה לא כ"כ שייכת, האם בנך אינו מתהפך בכלל? לא מהגב ולא מהבטן? אולי כדאי לעזור לו בכך ואז יהיה עצמאי להתהפך כשירצה ולא יהיה תלוי בכם?
    מעבר לכך לא ממש הבנתי את שאלתך, ממה בעצם הוא מתעורר בכל חצי שעה? ומדוע את הופכת אות על הבטן לאחר ההתעוררות?
    אולי להרגיל אותו רק להרדם עם המוצץ ולא לישון איתו כל הלילה?
    אנא עני על שאלותי ואתייחס בהמשך, ובכל מקרה תינוקות בגיל זה כבר "אמורים" לדעת להתהפך לפחות לכיוון אחד וזה מעלה לי עוד כמה שאלות, לא מדאיגות, לא לדאןג!
    בברכה, דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו