צעצועים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעצועים
    שרון
    26/05/2010

אילו צעצועים מתאימים לתינוקת בת חמישה חודשים?
    היא מתהפכת מהגב לבטן, שוהה על הבטן ומושיטה ידיים לצעצועים. על הגב היא אוחזת בחפץ בשתי הידיים ומעבירה מיד ליד. אוהבת גם לשכב על הצד.
    נדמה לי כי כל הצעצועים שלה משעממים אותה, אבל אני לא יודעת אילו צעצועים חדשים לקנות לה שיעניינו אותה יותר.
    היא אוהבת מאוד לשבת עליי ולשחק בצעצועים בשתי הידיים, נדמה לי שבתנוחה זו קל לה יותר לאחוז ולשלוט בחפץ, אבל הייתי שמחה אם היא הייתה מסכימה לשחק לבד יותר זמן.
    אודה לעצתכן!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צעצועים

הוספת תגובה

• אודה להתייחסות

שרון
    27/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשרון

דבי גרוס דולב
    27/05/2010

הי שרון
    לפעמים הבעיה היא עודףהצעצועים ולא השיעמום של התינוק. באופן כללי כל צעצועצבעוני ומרשרש יעשה אתהעבודה אבל כשהתינוק רגיל להרבה צעצועים סביבו וחווה הצפה חושית, נראה ששום דבר כבר לא מעניין אותו. המלצתי היא לשים מול התינוקת צעצוע או שניים בלבד. את האוניברסיטה להניח מידי פעםולתת לתינוקת להתרגל למעט צעצועים. תינוקות רבים לא אוהבים לשהות לבדם. בכל זאת חשוב להניח אותם גם לבד, אלא אם מתחיל בכי. גם זהו תהליך.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו