מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות ומשחקיםיאנה3529/10/2007
שלום,
יש לי תאומים בני 7 חודשים (בן ובת). אנחנו רוב שעות היום נמצאים על משטח פעילות על הריצפה. הבעיה היא שלמרות המשחקים הם לא ממש אוהבים להיות על הריצפה וזה תמיד נגמר בבכי. השאלה שלי היא מה אני צריכה לעשות כדי לעניין אותם יותר ולעזור להם להתפתח ולאהוב להיות על הריצפה? ומה בכלל הם אמורים לדעת לעשות בגיל זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ליאנה
דבי גרוס דולב29/10/2007שלום יאנה
תינוק בן 7 חודשים "אמור" לדעת להתהפך לשני הצדדים אלא אם כן משהו מפריע לו לעשות זאת.
האם את שוכבת איתם על הרצפה? כדאי לנסות ולנסות עד שתמצאי את הדבר שיעזור להם להשאר על הרצפה ויחד עם זאת אולי לכדאי גם לנסות להבין האם יש משהו פזיולוגי שמפריע להם בכך?
האם הם שוכבים בקלות על הבטן? האם על הגב הם מוכנים להיות על הרצפה? האם הם תנועתיים? מתהפכים?
אמשיך בדיון לאחר שתעני על שאלותי ואנסה לעזור לך
בברכת לילה טוב
דביג רוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל תודה על התגובה
יאנה3530/10/2007הם מתהפכים לשני הצדדים מגיל 4 חודשים (בטן גב-גב בטן) ודי בקלות. הם שוכבים רק על הבטן כשהם על הריצפה ומבחירה שלהם, אך נראה שאם אני לא קבוע משעשעת אותם כשהם על הבטן אז הם מתחילים לבכות. הבן כבר נעמד על 6 ומנדנד את עצמו והבת קצת זוחלת לאחור ע"י דחיפות ושניהם מסתובבים סביב צירם. אני לא יודעת איך לגרום להם לשכב על הבטן מבלי שאהיה "ליצן החצר" שלהם, אבל נראה שזאת הדרך היחידה שהם מסכימים לזה. בנוסף רציתי לדעת אם כשהם מתיישבים לבד בטרמפולינה בזווית של 90 מעלות זה נקרא "לשבת" או ש"לשבת" זה רק כשהם מתיישבים לבד מעמידת שש.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך -יאנה
דבי גרוס דולב30/10/2007הי יאנה
אז נראה לי שזה רק עניין של רצון או יותר נכון אי רצון שלהם והדברים האלה הם כבר יותר עניין של אופי וטמפרמנט, תמשיכי לנסות.
התישבות דרך שרירי הבטן לא מומלצת בכלל , היא לא נוכנה לגוף וכדאי להוריד את מינון הטרמפולינה אם זה קורה הרבה. התישבות מאורגנת קורת דרך הטיית הטוסיק.
יום טוב לכולנו
דבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)