בן 11.5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 11.5 חודשים
    שרה
    06/06/2010

שלום,
    יש כמה דברים בתנועה שלו שקצת מטרידים אותי:
    1. התהפך מוקדם ובקלות לשני הצדדים סימטרי, זחל גחון מגיל 6.5 - 10.5 חודשים, התחיל סוף סוף לזחול שש מהר ובהתלהבות, משונה לי שרוב הזמן הברכיים לא ממש מתחת לגוף אלא נוטות מעט כלפי חוץ כשכפות הרגליים קרובות יחסית זו לזו.
    2. מגיל 10 חודשים מתיישב היטב מעמידת שש ומהצד - רק דרך צד שמאל.
    3. מגיל 10 חודשים נעמד על ידי שמושך עצמו עם הידיים ומיישר את שתי הרגליים ביחד על ידי דחיפה עם כפות רגליים.
    4. הולך עם להחזיק - אבל מעט מאוד ובקושי רב.
    5. מתיישב מעמידה בסרבול מסוים על ידי קיפול הברכיים קדימה.
    6. מוטוריקה עדינה - תפיסת פינצטה תקינה, מצביע, אבל לא לוחץ על כפתורים, לא בונה מגדל ולא משחיל טבעות (מנסה אם מראים לו את כל הדברים האלה אבל ללא הצלחה).

אשמח לעזרה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 11.5 חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לא

דבי גרוס דולב
    08/06/2010

הי א
    האם תוכלי לחדד ולומר מהם הנושאים שמטרידים אותך?
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חידוד

שרה
    08/06/2010

האם התנועתיות שלו, כפי שמתוארת, נשמעת תקינה לגילו? בפרט הזחילה בברכיים מרוחקות יחסית. והעמדות מתוך יישור הרגליים. או שאולי יש כאן איזה קושי שכדאי לטפל בו.
    תודה על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך א

דבי גרוס דולב
    08/06/2010

הי א
    לא נשמע לי שיש בעיתיות. בתחילתה של כל פעולה חדשה יש סוג של סרבול וחוסר שלמות.הזחילה עם ברכיים מרוחקות מתבצעת כך בשל הצורך לשמור על בסיס רחב לשמירה על שיווי משקל וזה בסדר. גם ההעימדות רק התחילה ולכן הסרבול.
    בברכה
    דבי גרוס דולב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! הרגעת אותי.

שרה
    09/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו