מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא אוכל עם בקבוק לבד!טלי06/06/2010
שלום
בני בן השנה אינו אוהב להחזיק את הבקבוק בזמן האכילה
דורש שרק אני יאכיל אותו , להחזיק אותו הוא מחזיק אבל רק לא בזמן ארוחה
יש לציין שבני נולד פג שבוע 34
האם יש פתרון לזה אודה לתשובה בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן יש
נ07/06/2010שהוא ממש רעב פשוט תעזבי את הבקבוק ותראי איך הוא אוכל כמו גדול
ככה גם לי היה קיבלתי את העצה וזה עבד מצוין
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי
טלי07/06/2010ניסיתי אבל הוא ממש צורח רוצה לאכול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
טלי07/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לטלי
אורנה עטאר07/06/2010טלי שלום,
אין קשר לכך שנולד פג. יש לו את היכולת המוטורית לבצע את הפעולה ולכן מדובר בנושא התנהגותי 0את גם משתמשת במילה "דורש"...)
זה ייקח זמן - אך הייתי נותנת לך את אותה הצעה.
תראי לו מה עושים. תניחי מולו ושבי לידו עד שיאכיל את עצמו.
בגילו - את כמובן מוזמנת (ורצוי) לשלב יותר אוכל אצבעות ושימוש בכפית.
בברכה,
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאורנה
טלי07/06/2010קודם כל תודה על תשובות מהירות תמיד!!
ושנית ניסיתי המון פעמים והוא פשוט רעב מה אני יתן לו לבכות ?? הוא ממש רוצה!
וכן אני נותנת לו כל היום רק אוכל בכפית ואצבעות נותנת בקבוק בבוקר ובערב
והוא פשוט לא מוכן להחזיק את הבקבוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לטלי
אורנה עטאר09/06/2010טלי שלום,
את צריכה להחליט מה נכון בשבילך.
את יכולה אולי להתחיל באופן הדרגתי וכן לתת לו אבל אולי לשים ידיות או לכוון את ידיו לכיוון הבקבוק ולדבר איתו שהוא ילד גדול והוא צריך להחזיק את הבקבוק לבד והוא יכול להישען עלייך כשהוא אוכל בכדי שירגיש שאת שם.
צר לי שאני לא יכולה לתת לך מענה יותר מזה. אני לא כותבת לך מניסיוני כמדריכת תינוקות (כי לנושא זה אין קשר) אלא מניסיון כאמא.
נסי ותראי.
בהצלחה
אורנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה
טלי08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי טלי
גליה10/06/2010תינוקי נולד בשבוע 35 והוא עד גיל שנה וחודשיים כלל לא החזיק הבקבוק בזמן אכילה.
גם לי זה מאוד הציק ועצה שקיבלתי עזרה מאוד: בזמן האוכל להניח את כפות הידיים של התינוק על הבקבוק ואת כפות ידייך על שלו.בתחילה יתנגד אבל דברי איתו שזה בסדר והנה יד ועוד יד.
אצל תינוקי עבד מצויין ותוך שבועיים החזיק עצמאית ועכשיו ממש דורש זאת! לא מוכן שאחזיק בשבילו הבקבוק מה גם שכבר מחזיק ביד אחת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טלי12/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)