הצילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצילו
    מיואשת
    10/06/2010

לפני חודשיים וחצי ילדתי את בני השני, מהרגע שנולד היה חסר מנוחה ובכה המון,נולד עם יום ולילה הפוכים אך בגיל שבועיים הסתדרה היממה. בלילה בסך הכל הילד ישן מצויין הוא פותח שש שעות שינה בין האכלה ראשונה לשנייה וישן סך הכל מ8 בערב ועד 7-9 בבוקר(משתנה לפי רמת הפעילות בבית בבוקר עם הגדולה) הבעיה היא ביום. התנומות הן בנות חצי שעה- 40 דקות במקרה הטוב וזה לאחר שעות ארוכות של בכי. מהלידה הוא סבל מנטייה של הצוואר ימינה ואחורה וטיפלנו לפי הנחיות של פיזיוטרפיסטית של קופת חולים. לאחרונה אבחנתי אני אצלו טונוס שרירים גבוה בגב שלא מאפשר לו להתרפק עם הראש על המזרן או על הכתף ונטייה להקשתת הגב וזריקת הראש אחורה, התחלנו בטיפול אצל מטפלת לפי שיטת צעד ראשוןהילד נינוח יותר אבל עדיין כל מצב עייפות שמתחיל בשעות הבוקר גורר בכי, תנומות קצרות והיסטריה שמתגברת עם העייפות במשך היום. הצילו הבית לא מתפקד אני ממש צריכה להגלות את הגדולה ואת בעלי מהבית כדי שיהיה אפשר להתמודד עם הבכי הנוראי שלו, אגב, אני א מניחה לו לבכות לבד, אני מנסה לחישה טפיחה של הלוחשת לתינוקות כשהוא על הכתף עם תנועה על כדור פיזיו וגם מנשא קשירה אך כלום לא עוזר
    הצילו..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצילו

הוספת תגובה

• תגובה לסיון

דבי גרוס דולב
    10/06/2010

הי סיון
    מה שאת מתארת אכן נשמע קשה לתינוק ולכל המשפחה.
    עלי לציין שהשיטה לפיה אנו מטפלות מבוססת גם היא על שיטת צעד ראשון כך שכל מה שנוכל להציע לך תציעה לך בוודאי גם המדריכה איתה אתם עןבדים.
    התנהלותו של בנך יכולה להיות קשורה בקשר הדוק לטונוס השרירים הגבוה ולכן חשוב להתחיל ולטפל בזה תחילה. ללמוד סוגי מגע עמוק ותנועת מפרקים על מנת לפרוק מתח שמשפיע גם על ההתנהגות.
    את המשך הטיפול המשיכי עם המדריכה שלכם ואם יהיו לך שאלות נוספות, אנחנו פה. מאחלת לכם ימים טובים יותר,
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו