משקל נמוך והתפתחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל נמוך והתפתחות
    אנה
    13/06/2010

שלום רב,
    בתי בת החצי שנה נולדה במועד במשקל יפה של 3800. ינקה כ3 חודשים ועברנו לתמ"ל עקב בעיות משקל. בשבוע היא הייתה עולה כ70 גרם , אחרי שעברנו לתמ"ל המצב לא השתנה. עכשיו התינוקת בגיל חצי שנה שוקלת 6 קילו. מבחינת התפתחות היא מתהפכת מבטן לגב, מחייכת המון, צוחקת בקול, מושיטה ידיים לצעצועים, תןפסת צעצועים, מאוד תיקשורתית וממלמת המון. לפי ההסבר שלי הכל נראה כהתפתחות תקינה אבל עדיין אנחנו מאוד מודאגים בגללה. היא אוכלת סה"כ כ 60 -80 סיסי של סימילאק כל שעתיים בערך אך זה לא תמיד ככה. לפעמים היא מסתפקת ב60 אחרי שישנה כל הלילה או אחרי שלא אכלה כ3 ואף יותר שעות. זה מסביר את העלייה המועטה במשקל.
    אני מאוד מודאגת מאיחור בהתפתחות בעתיד, מבעיות בריאותיות עקב כך שסביר שאינה מקבלת מספיק אבות מזון וויטמינימים\ מינרלים. בנוסף חשוב לציין שהיא אוכלת מנות של כ150 ירקות וקצת פירות. האם החששות שלי מוצדקות? או שהיא כן יכולה לקבל את כל מה שהיא צריכה (חוץ ממשקל ) ממנות כאלה קטנות של תמ"ל?
    המון תודה
    אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל נמוך והתפתחות

הוספת תגובה

• תיקון:מתהפכת אך ורק מגב לבטן

אנה
    13/06/2010

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאנה

אורנה עטאר
    13/06/2010

אנה שלום,
    אין אנו עוסקים כאן בענייני תזונה.
    אנא פני לפורום העוסק בתזונת תינוקות.
    בברכה,
    אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו