בעיות עם ההנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם ההנקה
    סיון
    03/11/2007

שלום

אני אמא לתינוק מקסים בן שבועיים, במשך היום אני מניקה את בני במרווחים של 3-3.5 שעות, אך בלילה, המרווחים קטנים ואני נאלצת לקום כל 30 דקות, משך ההנקה מייגע אף הוא ונמשך לערך שעה, ונאלצת להוציא את הפטמה מהפה שלו, והוא עדיין לא שבע.
    במשך ההנקה אני שומעת אותו בולע ואוכל, ויודעת שהוא יונק היטב.
    אני חסרת אונים בלילה, ולא יודעת איך להתמודד עם ההנקה במשך הלילה.
    ברצוני לציין גם שניסיתי לתת לו חלב אם שאוב מבקבוק, ולאחר מכן הוא המשיך לינוק מהשד
    אשמח לקבל טיפים ועצות שיעזרו לי להתמודד עם הנושא

תודה מראש
    סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עם ההנקה

הוספת תגובה

• תגובה לסיוון

דבי גרוס דולב
    03/11/2007

שלום סיוון
    קודם כל מזל טוב!
    תינוקות רכים מתעוררים פעמים רבות לא רק בשביל האוכל אלא גם בשביל הקירבה לאמא ולשם הרגעה. חום ובטחון. בנך עדיין צעיר מאוד והצורך שלו בכל הנ"ל הוא גדול מאוד. לכן גם לאחר שאכל מבקבוק ושבע, עדיין נזקק לשד. אני ממליצה לנסות דרכי הרגעה נוספות כדי לנסות ולהכיר לו עוד אפשרויות הרגעות כגון- ערסול קרוב, תנועה, הרבה מגע, שימוש במנשא והכי הרבה- לדעת לקבל ולזכור שזו תקופה כזו ושלאט לאט זה מתאזן ומרווחי הזמן גדלים.
    בנוסף, כדאי אולי לנסות לפנות ליועצת הנקה כי פה אנו עוסקים בענייני התפתחות מוטורית..
    שיהיה בהצלחה ולילות שקטים ונעימים
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיות בהנקה

סיון
    03/11/2007

דבי שלום
    תודה רבה ואני בהחלט שוקלת לפנות ליועצת הנקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו