מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות עם ההנקהסיון03/11/2007
שלום
אני אמא לתינוק מקסים בן שבועיים, במשך היום אני מניקה את בני במרווחים של 3-3.5 שעות, אך בלילה, המרווחים קטנים ואני נאלצת לקום כל 30 דקות, משך ההנקה מייגע אף הוא ונמשך לערך שעה, ונאלצת להוציא את הפטמה מהפה שלו, והוא עדיין לא שבע.
במשך ההנקה אני שומעת אותו בולע ואוכל, ויודעת שהוא יונק היטב.
אני חסרת אונים בלילה, ולא יודעת איך להתמודד עם ההנקה במשך הלילה.
ברצוני לציין גם שניסיתי לתת לו חלב אם שאוב מבקבוק, ולאחר מכן הוא המשיך לינוק מהשד
אשמח לקבל טיפים ועצות שיעזרו לי להתמודד עם הנושא
תודה מראש
סיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לסיוון
דבי גרוס דולב03/11/2007שלום סיוון
קודם כל מזל טוב!
תינוקות רכים מתעוררים פעמים רבות לא רק בשביל האוכל אלא גם בשביל הקירבה לאמא ולשם הרגעה. חום ובטחון. בנך עדיין צעיר מאוד והצורך שלו בכל הנ"ל הוא גדול מאוד. לכן גם לאחר שאכל מבקבוק ושבע, עדיין נזקק לשד. אני ממליצה לנסות דרכי הרגעה נוספות כדי לנסות ולהכיר לו עוד אפשרויות הרגעות כגון- ערסול קרוב, תנועה, הרבה מגע, שימוש במנשא והכי הרבה- לדעת לקבל ולזכור שזו תקופה כזו ושלאט לאט זה מתאזן ומרווחי הזמן גדלים.
בנוסף, כדאי אולי לנסות לפנות ליועצת הנקה כי פה אנו עוסקים בענייני התפתחות מוטורית..
שיהיה בהצלחה ולילות שקטים ונעימים
דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיות בהנקה
סיון03/11/2007דבי שלום
תודה רבה ואני בהחלט שוקלת לפנות ליועצת הנקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)