בן שנה ו 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה ו 8 חודשים
    אורלי
    28/06/2010

היי בני בן שנה ושמונה חודשים. וטרם הולך... אני מחכה לתור מהמכון להתפתחות הילד בכדי לבדוק ולהיות במעקב. בינתיים היינו אצל אורטופד ילדים לבדיקה ובני היקר אובחן בגמישות יתר. ואולי זו הסיבה לעיכוב. האמת שאני דואגת,אני לא מראה זאת לבני ומאוד מקפידה על כך אבל מציק לי מאוד שאינו הולך. כבר חצי שנה שהוא הולך בעזרת רהיטים ואיתנו בידיים אפילו רץ אבל לבד טרם. אני מודאגת. שכחתי לשאול שאלה חשובה את האורטופד, אני שומעת מאינספור מקומות שכל עוד הילד אינו הולך לא לשים נעליים ושיילך יחף. ורציתי לשאול את האורטופד וברח לי.. האם תוכלו לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה ו 8 חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לאורלי

דבי גרוס דולב
    28/06/2010

הי אורלי
    יש בהחלט קשר בין גמישות יתר לקושי בהליכה עצמאית והדבר אכן מחייב התערבות. כמו תמיד, אני מציעה גם את השיטה שלנו לטיפול בקשיים בהתפתחות המוטורית.
    עם נעליים כדאי לחכות עד שההליכה העצמאית מתבססת היטב ולכן אצלכם אין צורך בנעליים עדיין.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו