תשובה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה בבקשה
    נעמי
    05/11/2007

בני בעוד כמה ימים בן 8 חודשים עדין לא זוחל , אבל הוא מתהפך על הזמן היום הרופא ניסה להושיב אותו והוא ממש לא היה יציב , ושלח אותנו לנורולוג ואני חייבת להוסיף שהוא גם רק מלמל אה ובה נראה בסדר אשמח לקבל תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשובה בבקשה

הוספת תגובה

• תגובה לנועה

דבי גרוס דולב
    05/11/2007

ערב טוב נועה
    לפי תפיסתינו תינוק אמור להתיישב רק לאחר שיודע לעמוד על 6, משם הוא לומד להטות את הטוסיק הצידה ולהתיישב. אם עדיין לא רכש את המיומנויות האלה אז איך ישב? אנו לא מאמינים בהושבת תינוק לפני שיודע להתיישב עצמאית ודי טבעי לי שתינוקך לא יחזיק את עצמו לאחר שהושב כי עדיין לא רכש את אבני הדרך (עמידה על 6) שיובילו להתיישבות עצמאית.
    אני לא יודעת למה הרופא שלח אתכם לנאורולוג, האם ראה דברים נוספים? קראי את ההפניה ותראי מה הוא כתב.
    איך הייתה ההתפתחות שלו עד כה? מתי התחיל להתהפך? לפעמים עיכוב בהתפתחות קורה עכב טונוס שרירים נמוך. האם בנך מרגיש לך רך? האם הוא גמיש? מביא את רגליו לכיוון הראש בעת שכיבה על הבטן בקלות? אשמח להמשיך את הדיון לאחר שתתיחסי לנקודות שלי.
    בברכת לילה טוב, דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה לדבי

נועה
    06/11/2007

שלום לך
    הבן שלי התחיל להתהפך מהבטן לגב בגיל 5 חודשים ויום לפני גיל 6 חודשים מהגב לבטן ומאז הוא כל היום מתהפך מהבטן לגב ומהגב לבטן וכך גם הוא מביא את החפצים שהוא חפץ בהם , כשהוא שוכב על הגב במיוחד בטרמפוליה הוא מביא את רגליו לפה בקלות , אין לי מושג אם הוא רך למגע או נוקשה משהו באמצע אני יכולה לציין שאני משחקת איתו כששנינו שוכבים על הגב הוא מאוד לא אוהב שאני מנסה לחבק אותו בצורה שאני מכניסה את היד מאחורי הגב שלו , כשאני מרימה אותו לגבוה הוא מתגלגל מצחוק וכשאני יושבת איתו הוא ממש קופץ כאילו הוא רוקד הוא ממש עומד יציב עליי
    אני חייבת לציין שאני הלכתי לרופא ילדים מאוד לא מלחיץ ונהפוכו , בגלל צינון ושיעול , ואז הוא ניסה להושיב אותו והוא ממש לא היה יציב בכלל , ואני הוספתי שהוא בן 8 חודשים בעוד כמה ימים עדין לא ממלמל חוץ מאה ובה ואני מודאגת מכך , וגם לא זוחל , וכשאני שואלת אותו שאלות איפה אבא או אור או משהו אחר הוא לא ממש מתייחס או בכלל לא מחפש

אשמח לשמוע את התיחסותך גם לגבי המילמול למרות שאת לא קלינאית תקשורת אבל אני מאוד סומכת על הידע שלך. אני חייבת להוסיף שהרופא אמר שהוא יוצר קשר עין מצוין והוא מאוד עירני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך- נועה

דבי גרוס דולב
    06/11/2007

הי נועה
    תודה אל האינפורמציה. אבל אני עדיין לא מבינה מדוע הוא נשלח לנאורולוג..
    אני לא מספיק יודעת לגבי מילמול אבל זה נשמע לי בסדר גמור לא "לדבר" בגיל הזה.
    מה שאני הייתי בודקת זה למה הוא עדיין לא זוחל, מה מקשה עליו את הזחילה, כי אני בטוחה שיש משהו מסוים שמקשה עליו.
    אני ממליצה לך לנסות ולפנות אל מטפל כלשהוא שיעשה איבחון ויתן לך תרגילים , לפעמים הראייה שלנו, מטפלים שאינם שייכים לזרם הרגיל, שונה ואנו יכולים לראות דברים ודקויות בצורה שונה.
    את תרצי להתייעץ איתנו את מוזמנת גם.
    מצטערת שאיני יכולה לעזור לך עוד בפורמט זה ומאחלת לכם הרבה בהצלחה.
    בברכה, דבי
    052-8240914

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו