תינוק לא זוחל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק לא זוחל
    יפית אוזן
    07/07/2010

שלום התינוק שלי בן 9+ חודשים ועדיין אינו זוחל הוא מתהפך המון אך שאני שמה אותו על הבטן הוא ישר מתהפך על הגב. הוא הרבה על שמיכה על הרצפה התחיל קצת למלמל השאלה שלי מתי הוא יתחיל לזחול כי נראה לי שהוא פוחד אנו מחכים לתור של האבחון בבעיה הוא עדיין לא יושב גם מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק לא זוחל

הוספת תגובה

• תגובה ליפית

דבי גרוס דולב
    07/07/2010

הי יפית
    אני לא יכולה להגיד לך מדוע בנך איננו זוחל בלי שאכיר אותו. הסיבות לכך יכולות להיות שונות. בגיל זה בקירוב אנו מצפים כבר לראות זחילה ועל כן כדאי לבדוק את סיבת ההתאחרות הקטנה בזחילה ולתרגל על פי אבחון זה. התיישבות מגיעה רק לאחר עלייה עלך 6 ולכן בנך גם לא מתיישב עדיין.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון

מיכל
    07/07/2010

היי יפית, בני בן 9 וחצי חודשים ורק אתמול התחיל לזחול, בהתחלה לא האמנתי כשסיפרו לי בגן. בבית שמתי מולו את הנייד והוא זחל לכיוונו. צריך המון המון סבלנות, לכל אחד קצב משלו.
    מבחינת שאר ההתפתחות הוא התחיל להתהפך רק בסביבות גיל חצי שנה אם לא קצת אחרי. והיו כל מיני "נשמות טובות" שטענו שחייבים ללכת לפיזיו', לדעתי בהרבה מקרים אין צורך.
    תעזרי בתרגילים שהבנות כותבות בפורום ושהיה לכם בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו