מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק לא זוחליפית אוזן07/07/2010
שלום התינוק שלי בן 9+ חודשים ועדיין אינו זוחל הוא מתהפך המון אך שאני שמה אותו על הבטן הוא ישר מתהפך על הגב. הוא הרבה על שמיכה על הרצפה התחיל קצת למלמל השאלה שלי מתי הוא יתחיל לזחול כי נראה לי שהוא פוחד אנו מחכים לתור של האבחון בבעיה הוא עדיין לא יושב גם מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה ליפית
דבי גרוס דולב07/07/2010הי יפית
אני לא יכולה להגיד לך מדוע בנך איננו זוחל בלי שאכיר אותו. הסיבות לכך יכולות להיות שונות. בגיל זה בקירוב אנו מצפים כבר לראות זחילה ועל כן כדאי לבדוק את סיבת ההתאחרות הקטנה בזחילה ולתרגל על פי אבחון זה. התיישבות מגיעה רק לאחר עלייה עלך 6 ולכן בנך גם לא מתיישב עדיין.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון
מיכל07/07/2010היי יפית, בני בן 9 וחצי חודשים ורק אתמול התחיל לזחול, בהתחלה לא האמנתי כשסיפרו לי בגן. בבית שמתי מולו את הנייד והוא זחל לכיוונו. צריך המון המון סבלנות, לכל אחד קצב משלו.
מבחינת שאר ההתפתחות הוא התחיל להתהפך רק בסביבות גיל חצי שנה אם לא קצת אחרי. והיו כל מיני "נשמות טובות" שטענו שחייבים ללכת לפיזיו', לדעתי בהרבה מקרים אין צורך.
תעזרי בתרגילים שהבנות כותבות בפורום ושהיה לכם בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)