בת 10 חודשים ששכחה איך מתהפכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 10 חודשים ששכחה איך מתהפכים
    אורלי
    19/07/2010

היי
    הילדה שלי בת 10 חודשים עדין לא זוחלת מרימה תטוסיק ומחליקה חזרה היא הייתה מתהפכת כל היום בזמן האחרון לא עושה זאת כשהיא על משטח בריצפה היא מתהפכת לבטן ומתחילה לצעוק ממש צרחות שיהפע\כו אותה חזרה
    אני נסיתי לא להפוך אותה ,מעסיקה אותה אבל לא רוצה להתהפך אז אני מראה לה איך מתהפכים
    על המיטה שלי היא עושה אתזה בלי בעיות אבל בריצפה או בלול לא

מה הקטע?
    מה המשטח הכי טוב לזחילה כי על הריצפה זה בלתי אפשרי כי העור נדבק ואי אפשר לזוז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לאורלי

אורנה עטאר
    19/07/2010

אורלי שלום,
    לעיתים תינוקות שוכחים שלב מסויים וזה בסדר להזכיר להםץ את יכולה לשחק איתה בהתהפכויות או לגלגל אותה בתוך מזרון. ייתכן ולא עשתה זאת זמן רב ואז זה הרתיע אותה פתאום ולכן בכתה.
    זה בסדר גמור שאת מנסה להסיח את דעתה מהבכי. שחקי איתה בזה. את יכולה גם לשחק איתה ב"לביאה וגוריה" - לדחוף אותה עם הראש שלך כשהיא על הבטן עד שתניח את הראש ותתהפך חזרה (כמובן לוודא שהיא מניחה את הראש הצידה ולא מקבלת מכה). זה גם תרגיל בתקשורת בניכם - כיף גדול.

רצוי שתממש זחילה על כל משטח אפשרי. על הרצפה זה מצויין - אולי תלבישי אותה במכנסיים ארוכים ודקים (ללא גרביים כמובן) וזה יהיה פחות דביק.

בברכה,
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו