מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 10 חודשים ששכחה איך מתהפכיםאורלי19/07/2010
היי
הילדה שלי בת 10 חודשים עדין לא זוחלת מרימה תטוסיק ומחליקה חזרה היא הייתה מתהפכת כל היום בזמן האחרון לא עושה זאת כשהיא על משטח בריצפה היא מתהפכת לבטן ומתחילה לצעוק ממש צרחות שיהפע\כו אותה חזרה
אני נסיתי לא להפוך אותה ,מעסיקה אותה אבל לא רוצה להתהפך אז אני מראה לה איך מתהפכים
על המיטה שלי היא עושה אתזה בלי בעיות אבל בריצפה או בלול לא
מה הקטע?
מה המשטח הכי טוב לזחילה כי על הריצפה זה בלתי אפשרי כי העור נדבק ואי אפשר לזוז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לאורלי
אורנה עטאר19/07/2010אורלי שלום,
לעיתים תינוקות שוכחים שלב מסויים וזה בסדר להזכיר להםץ את יכולה לשחק איתה בהתהפכויות או לגלגל אותה בתוך מזרון. ייתכן ולא עשתה זאת זמן רב ואז זה הרתיע אותה פתאום ולכן בכתה.
זה בסדר גמור שאת מנסה להסיח את דעתה מהבכי. שחקי איתה בזה. את יכולה גם לשחק איתה ב"לביאה וגוריה" - לדחוף אותה עם הראש שלך כשהיא על הבטן עד שתניח את הראש ותתהפך חזרה (כמובן לוודא שהיא מניחה את הראש הצידה ולא מקבלת מכה). זה גם תרגיל בתקשורת בניכם - כיף גדול.
רצוי שתממש זחילה על כל משטח אפשרי. על הרצפה זה מצויין - אולי תלבישי אותה במכנסיים ארוכים ודקים (ללא גרביים כמובן) וזה יהיה פחות דביק.
בברכה,
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)