זחילה גחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה גחון
    יעלה
    19/07/2010

הבת שלי בת 9 חודשיים עוד שבוע. היא נולדה בסוף חודש שמיני. כלומר גילה המתוקן כמעט 8 חודשיים. היא התחילה זחילת גחון בגיל 7 חודשיים (כרונולוגי). היום הזחילת גחון שלה טובה, מהירה ואפקטיבית. היא מנסה מידי פעם לעלות על שש בעיקר בלילה שהיא ישנה שמתי לב. היא זוחלת גחון מעל כריות. האם אני צריכה להיות מודאגת שעוד לא עלתה על 6?
    בנוסף, היא מנסה להתיישב מהצד. הבנתי שזו גם דרך, יש דרך לעזור לה או לתת לה את הזמן שלה?
    חשוב לי לציין, שהיא תינוקת מקסימה, חייכנית, פעילה ואנרגטית. ההתפתחות המוטורית שלה בטווחים הנורמאלים ,אך ההתפתחות החברתית והקוגנטיבית מעל הממוצע (כך אמרו לנו בטיפת חלב) זה יכול לבוא על חשבון המוטריקה? כמו כן, היא באחוזון ה- 95% במשקל וה- 75% באורך. המשקל שלה יכול להוות בעיה בזחילה 6? היא רק יונקת ומקבלת מזונות משלימים

תודה
    רננה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה גחון

הוספת תגובה

• תגובה לרננה

אורנה עטאר
    19/07/2010

רננה שלום,
    נשמע כי התפתחות בתך תקינה. אין לך מה לדאוג מזה שלא עלתה עדיין לשש - היא תעלה כשתהיה מוכנה ואינה בעיכוב.

המשיכו כך!

בברכה,
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיוק היום בערב היא עלתה קצת על 6

יעלה
    19/07/2010

תודה רבה על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו