התהפכות גיל 5 וחצי חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התהפכות גיל 5 וחצי חודשים
    אורית
    25/07/2010

שלום,
    יש לי תינוקת מקסימה ושמנמנה שהתהפכה אולי פעם או פעמיים-- לא יותר מהבטן לגב..(וגם אז כשהסרתי ממנה עיניים לשנייה)
    אני נמצאת איתה בבית במהלך היום כך שאני יכולה להבטיח שמרבית היום היא מוקפת בגירויים חיוניים ואף שוכבת הרבה על בטנה וכשהיא ערה אני כולי איתה.
    יש לציין שהיא מרימה יפה מאוד את ראשה, יציבה מאוד ואף נעה בטווח מעגלי בעזרת הידיים כשרוצה להשיג משהו. אין בעיה מבחינה פיזית, נבדקה אצל פיזיוטרפיסט בגיל מוקדם - ציין שהכל תקין.
    לא נעים להגיד, אבל נראה כאילו היא קצת "מתעצלת" :-)...
    אני עושה איתה תרגילים ומנסה לעודד אותה. לא ממש עוזר.
    האם זה תקין שהיא לא מבצעת התהפכות בשלב זה? מה כן אני יכולה לעשות בנוסף שלא עשיתי?
    בברכה ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התהפכות גיל 5 וחצי חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לאורית

דבי גרוס דולב
    25/07/2010

הי אורית
    אני לא מאמינה בתינוק עצלן אלא בתינוק שמתקשה. תינוקות הם בעלי מוטיבציה גדולה ולכן כששלב התפתחותי אינו ממומש בזמנו יש סיכוי שישנו קושי קטן במערכת שלא אותר וגורם לעיכוב. ביתך כרגע לא בעיכוב אבל עד גיל חצי שנה נרצה לראות התהפכויות. כדאי לתרגל את התרגילים שהוצעו בפורום זה להתהפכויות ולעכוב ולראות אם יש שינוי בזמן הקרוב.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו