"נעמד" בגיל 5 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "נעמד" בגיל 5 חודשים
    שרית
    14/08/2010

הזאטוט המתוק שלי שבוע הבא בן 5 חודשים. מתחיל להתהפך מהגב לבטן. ומהבטן לגב עוד שניה, נראה לי...
    הבעיה היא שהוא כל הזמן רוצה להיות ב"עמידה". אני יודעת שזה לא בריא. קראתי ואני מבינה את ההשלכות לכך. אבל....אותו זה לא ממש מעניין. הוא ממש נעמד עלי במין טיפוס כזה, מושך את עצמו כלפי מעלה. גם בישיבה הוא מנסה "לראות את העולם".
    חשוב לציין שאני לא משתמשת בעגלה, וכל יציאה מהבית היא במנשא, בו הוא "עומד" עם הגב אלי ורואה את העולם מגובה של בוגר.....נראה לי שהוא פשוט רגיל לתנוחה הזו ולא מבין למה בבית הוא צריך לשכב.

רוב היום אני מצליחה שיהיה ב 180 בשכיבה גם על הגב וגם על הבטן....אבל, זה ממש במאבק איתו.....הוא מבחינתו כבר יכול לרוץ לגן....זה שהגוף שלו לא בשל זו תקלה שצריך לפתור:)

אשמח לעצות ולדעה מקצועית נוספת
    תודה
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "נעמד" בגיל 5 חודשים

הוספת תגובה

• תגובה לשרית

דבי גרוס דולב
    15/08/2010

הי שרית
    הרצון להתרומם לעמידה בגיל צעיר מידי קורה פעמים רבות בשל זקיפה גדולה מידי בגב שגורמת לתינוק להיעמד אבל לפעמים מקשה על עלייה על 6. הערכתך שהסיבה לכך היא נשיאה במנשא עם הפנים קדימה יכולה להיות נכונה רק אם כך נשאת את בנך כך כבר מימיו הראשונים. נשיאה כזו מגיל לידה יכולה לגרום לזקיפת יתר ומפה הרצון להיעמד. אבל כל אלה רק הערכות.
    צריך להבין באמת את מקור הרצון לעמידה כדי לדעת איך למנוע זאת, בנתיים כדאי למנוע אבל לא במחיר ל תסכול.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו