בן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה
    שלי
    18/08/2010

שלום,
    יש לי תינוק מקסים בן שנה, מתפתח יפה מאוד. האם הוא מבין את משמעות המילה "לא"? כשהוא מתקרב, למשל, לאגרטל שבסלון אנחנו מייד אומרים "לא" בתקיפות. הוא מסתכל עלינו לכמה שניות וממשיך להזיז אותו ואז אני לוקחת אותו ומזיזה אותו ומסבירה לו שאני לא מרשה לגעת באגרטל.אך הסיטואציה הזו חזרה על עצמה עשרות פעמים אך הוא ממשיך לגעת באגרטל (או בעוד דברים שיודע שאסור אך ממשיך לגעת). לאחרונה אם אנחנו לא שמים לב שהוא נוגע באגרטל הוא ממש קורא לנו!!! ורק כשאנחנו מסתכלים עליו הוא מזיז אותו! מדוע הוא מתנהג כך?? האם הוא מבין את משמעות המילה? מה עלינו לעשות בכדי ללמד אותו לא להתקרב למקומות מסויימים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה

הוספת תגובה

• תגובה לשגית

דבי גרוס דולב
    21/08/2010

הי שגית
    ההתנהגות שאת מתארת מאוד אופיינית לגילו של בנך אבל מכיוון שאינני עוסקת בנושאים התנהגותיים ופסיכולוגים אני לא יכולה לענות בצורה מקצןעית על שאלותייך, נסי בפורום המתאים.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו