תינוק בלתי רגוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בלתי רגוע
    נטע
    25/08/2010

שלום, בני בן שבוע, מהיום שחזרנו הביתה מהבית חולים, הוא רצה להיות רק על הידיים.
    הוא נרדם רק תוך כדי נענוע על הכדור פיזיו, כל היום הוא עובר על הידיים, ואם אני מנסה להעביר אותו למיטה\עריסה כשהוא נרדם הוא תיכף מתעורר ומתחיל לבכות...
    מה אפשר לעשות במקרה הזה? האם אפשר לגמול אותו מזה? אני מנסה ליטופים נשיקות חיבוקים וזה פשוט לא הולך, הוא צורח ולא נרגע...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בלתי רגוע

הוספת תגובה

• תגובה לנטע

אורנה עטאר
    26/08/2010

נטע שלום,
    בנך רק נולד וייתכן וחווה קשיים במעבר לחיים האמיתיים מחוץ לרחם, לכך יש מלא סיבות ולא אוכל לאבחן כאן את הסיבה שהוא לא רגוע.
    תפקידנו זה לתת לו את כל מה שניתן בכדי לאפשר לו התחלת חיים טובה ולמרות הקושי בכך מצויין שאתם מחזיקים אותו ידיים, נותנים לו תנועה על הכדור.
    אני אוכל להמליץ לך על עזרים שייסעו לכם ולו לעבור את התקופה הזו.
    שימוש בתנוחת הערסול (ראש בגובה הרגליים) אם זה על הידיים, במנשא בד (יסייע לכם מאוד!!!), בערסל תינוקות, בפוף. בתנוחה הזו הוא יכול להירדם וניתן להשאיר אותו יישן כך.
    שימוש במגע, בתנועה ובקול מונוטוני חזרתי בכדי להרגיע.
    מתן טפיחות שמקנות לו בטחון ומעבירות לו את המסר שהוא יכול להרפות ולהירגע ויש מי שדואג לו.

אני יכולה להבטיח לך שתקופה זו תעבור וסיפוק הצרכים האלו לבנך כרגע יתנו לו המון בטחון בהמשך הדרך.
    אם הכתוב כאן לא סייע ואת מרגישה צורך שיראו לך את הדברים וידגימו לך את מוזמנת ליצור קשר עם מדריכה להתפתחות תינוקות שתגיע לביתך ותסייע בימים אלו.

בברכה,
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו