מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תינוק בן תשעה חודשיםדניאלה05/09/2010
שלום רב,
אני קצת מודאגת מההתפתחות של בני.
הוא בן תשעה חודשים ושבוע.
הוא עושה בייביי לעיתים,מבין לא רק בטון תקיף ולרוב מגיב לכך בבכי. הוא לא מוחא כפיים, בשיר "ידיים למעלה על הראש|" עושה טובה ששם את הידיים על הראש, אני מנסה ללמוד אותו להשחיל טבעות על מוט, הוא מחכה שאשחיל ומפרק את הכל וצוחק!
אני מנסה להקריא לו ספרים. כשהוא ליד הספר הוא חוטף אותו ומכניס לפה, כשאני מקריאה לו כשהוא שוכב במיטה הוא די מקשיב וכשאני עושה קולות הקראה מיוחדים הוא מתגלגל מצחוק.
הוא עומד לבד בכל מקום כאשר מחזיק ביד אחת או בשתיים ולעיתים נעמד לכמה שניות בלי להחזיק בכלום.הולך כאשר נאחז בדברים,יושב לבד, מתהפך,זוחל על שש ועל ארבע.
התחיל עכשיו לדבר בהברות ולפעמים ממש נשמע כאילו הוא אומר אבא ואמא ואם אם כשרוצה אוכל.
אבל הוא לא תמיד מגיב כשאומרים לו לתת יד, הוא מגיב לשמו ומסובב את ראשו לרוב,לא מוחא כפיים,לא עושה לא עם הראש.
האם זה בסדר?
אני קצת דואגת. יש לי אח קטן אוטיסט ואני חרדה מכל דבר הכי קטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבי תודה כבר ענית לי בפורום השני
דניאלה05/09/2010שנה טובה!!
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)