מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 19 חודשיםענת22/10/2010
שלום,
בני עד עכשיו נהג לומר מילים רבות בלי ההברה האחרונה, פתאום השבוע שמתי לב לשינוי מהותי, הוא לא אומר כלום רק מהמהם. אני שואלת אותו נאמר מה הואר רוצה (מצביע על המקרר ורוצה מעדן, בדרך כלל יאמר "דה") ועכשיו הוא רק מצביע ואמר אההההה
, באופן כללי מאז שהוא בגן (שלושה שבועות) , הוא נהיה קצת כבוי. אבל כשאני שמה אותו בגן הוא שמח, אני קצת חוששת מהרגרסיה בשפה שלו. האם הוא סתם לא רוצה לדבר או שהוא שכח את המילים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 19 חודשים - תגובה
ליאת קופיט22/10/2010ענת שלום,
בדר"כ שמכניסים פעוט לגן חלים שינויים, אצל חלק מהפעוטות שינויים משמעותיים ואצל חלקם פחות, אך אצל כל פעוט זה מתבטא בצורה אחרת. בנך לא שכך את המילים ובטח לא בתקופה זו שבגן אוצר המילים גדל אף יותר, הם שומעים אחרים ולומדים לחכות אותם הן מבחינה מוטורית, התנהגותית ושפתית.אני מאמינה שבנך באיזה שהיא רגרסיה שמתבטאת אצלו דרך הדיבור. ממליצה לך לשתף בכך את צוות הגננות והמטפלות ולבדוק איתן האם בגן הוא אומר מילים וכיצד הוא מתנהג. תני לו עוד קצת זמן התאקלמות, אני מאמינה שהוא יחזור לעצמו ברגע שהוא ירגיש יותר בטחון ונינוחות בסביבתו החדשה.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)