מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך לבעיה קודמתויקי26/10/2010
דבי שלום!
תודה על התשובה המהירה.
אין לו טונוס גבוה.אני יודעת איך זה ניראה ומרגיש,כי לחברים שלנו יש תינוק בגילו ויש להם את הבעיה הזאת .הוא נוקשה במצב הרגוע שלו ומרגיש מאוד כבד ומוצק.אז נעם הוא ממש לא כזה.הוא רך וגמיש .הוא מאוד פעיל ומשתעמם די מהר.כשהוא היה בן חודש הוא היה הרבה יותר ממוקד.היה יכול להסתכל על התמונות בעגלה בסבלנות רבה הרבה זמן.כרגע הוא נורא פעיל והוא מנסה לזחול וזה לא מצליח לו עדיין ומזה הוא גם מתעצבן וצועק בכעס על הצעצוע שרצה להגיע אליו .לרוב אני רואה שהזעם שלו מתסכול שלא מצליח לו משהו,אך לפעמים הוא צועק ומתפתל כפי שניראה ללא סיבה נראת לעין.אמא שלי חושבת שזה קשור למערכת עצבים.הוא מאוד מתרכז בכעס שלו ונירא שזה מציק לו מאוד.אם משהו נישמע לך מוכר אשמח לקבל קצה חוט לבעיה הזאת.
תודה רבה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לבעיה קודמת - תגובה
דבי גרוס דולב26/10/2010הי ויקי
יכול להיות שמדובר בטמפרמנט של התינוק או אולי במשהו אחר אבל קשה לי לדעת ללא היכרות. כדי להיות שקטה נסי להתיעץ עם רופא הילדים, כך יהיה קל יותר לדעת, עם מראה עיניים.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)