תינוק בן חודש- הרדמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן חודש- הרדמות
    לירון
    28/10/2010

שלום,
    הבן שלי היום בן חודש, רציתי לדעת האם זה נורמאלי שרוב הפעמים שהוא נרדם לישון זה על הידיים שלי? משמע, קשה לו להרדם לבד בעריסה, הוא יכול לשבת גם שעה/שעה וחצי בעריסה ולהיות ערני ולא לבכות אבל עד שלב מסויים שאז הוא מאוד עייף ומתחיל להתעצבן כי הוא לא מצליח להירדם. בקיצור, אני לא יודעת אם זה אמור להיות ככה ורק בשלב מאוחר יותר הוא לומד להירדם לבד? בנוסף, הרבה פעמים הוא חצי נרדם (שלב ה-REM) ואז הוא פתאום מזיז את הידיים ומעיר את עצמו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק בן חודש- הרדמות

הוספת תגובה

• תינוק בן חודש- הרדמות - תגובה

דבי גרוס דולב
    28/10/2010

הי לירון
    תינוקו שעד לא מכבר היה רגיל לתנועה מתמדת ברחם יהיה זקוק לתנועה כזו על מנת להירדם. זה טבעי שתינוק יזדקק לתנועה על מנת להירדם במיוחד בגיל כה צעיר ומפני שהוא תלוי לגמרי בהורה לתחושה של תנועה, אותה הוא לא יכול לתת לעצמו.
    גם התעוררויות פתאומיות בשל אי שליטה בתנועות הגוף הן טבעיות וניתן להשתמש שמיכת עיטוף על מנת להתגבר על זה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו