מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זחילה וישיבהאמא'לה.10/11/2010
שלום!
הבת שלי בת 10 חודשים.
עדיין לא מתיישבת.
אני מודעת לזה שלכל ילד יש קצב התפתחות משלו.
היא זוחלת היטב על הגחון מתקדמת עם הידיים ודוחפת את הריצפה ברגל שמאל.
היא עדיין לא בכיוון של זחילה ממש.
היא לא דילגה על שום דבר בהתפתחות שלה.
לפעמים היא מסכלת רגליים ומביאה רגל אחת בחצי סיבוב כאילו שהיא מנסה לעמוד היא רק מניחה את הרגל ולא דוחפת .
אני מניחה לה צעצועים על שרפרף נמוך כדי שתתאמץ, או על כרית מעט גבוהה....
האם ישנה דחיפות לקחת אותה לרופא התפתחותי?
ואילו עוד תרגלים ניתן לעשות לה כדי שלפחות תנסה לשבת \או לזחול . או שלתת לה לבד ולא לדחוק בה ושזה יגיע מעצמו?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זחילה וישיבה - תגובה
ליאת קופיט10/11/2010שלום אמאל'ה,
ניתן להבין מהסברך כי בתך זוחלת זחילת גחון, "לא מאורגנת" לא סמטרית, הזחילה הנכונה היא הצלבה של יד ורגל נגדית. ולכן אני מאמינה שיש לה קושי מוטורי לעלות על 6 ולזחול. אני ממליצה לך לראות תרגילים באתר ולתרגל איתה מס' שבועות .
לגבי הישיבה- תינוק מתיישב ישיבה עצמאית בין גיל 8-10 חודשים. ולפי ההסבר שלך היא מנסה להתיישב אך הקושי להתיישב עצמאית משהות על הבטן הוא לא קטן.
כמו שהמלצתי, נסי לעבוד איתה בשבועות הקרובים על עליה לשש וזחילה זו ואם אין שיפור אני ממליצה לך בחום לפנות לייעוץ והדרכה מול מדריכת התפתחות תינוקות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבינה איך נכנסים לאתר
אמא'לה.10/11/2010רוצה מאד לראות את התרגילים .
ולתרגל .
תודה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי את אותה הבעיה
לילך15/11/2010גם הבת שלי היא בת 10 חודשים ואני מתמודדת בדיוק עם אותה ה"בעיה".
היא עומדת על שש אבל לא מתקדמת. נאמר לי בפורום שייתכן ויש לה זקיפות יתר בגב.
לי ניראה שזה יגיע באופן טיבעי. אשמח לדעת אם מצאת פתרון (תוך 5 ימים :)
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)