מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החזקת ראששנינה10/11/2010
שלום,
בתי בעוד 4 ימים תהיה בת 3 חודשים ורציתי לדעתבאיזה גיל היא אמורה לשכב על הבטן ולהחזיק את ראשה?
כיום היא מחזיקה ממש ל2 דקות ואז מורידה ראש בחלק מהפעמים היא בוכה ובחלק מהפעמים מרימה את הראש לעוד דקה או 2. במהלך היום אני מנסה כמה פעמים כדי שלפחות כל פעם היא תהיה כמה דק', חשוב לציין שלישו היא מאוד אוהבת על הבטן וזו השינה הטובה ביותר שלה.
תודה רבה, והמשך יום נעיםן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזקת ראש - תגובה
ליאת קופיט10/11/2010שני שלום,
בגיל 3 חודשים, שכיבה על הבטן של בתך והרמת הראש צריכה להיות יציבה ולאורך זמן ממושך יותר מ2 דק', אני משערת שחגורת הכתפיים שלה חלשה, אשמח שתכנסי לאתר ותראי מהם התרגילים לחיזוק חגורת הכתפיים, הרמת הראש ושכיבה על הבטן.
אם אין שיפור לאחר מס' שבועות, אני ממליצה לך בחום לפנות למדריכת התפתחות תינוקות לייעוץ והדרכה אישית ומקצועית.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה החזקת ראש
שנינה10/11/2010היי שוב,
אני עושה עימה את התרגילים כ-10 ימים לפחות פעמיים ביום למשך רבע שעה,
כמה זמן היא אמורה להחזיק את הראש רצוף?
וכמה שבועות עוד לתת צאנס לפני שאגש לייעוץ אישי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה החזקת ראש - תגובה
ליאת קופיט11/11/2010הי שני,
אני שמחה מאוד לקרוא שאת מתרגלת עם ביתך בבית, בגיל זה היא אמורה להחזיק את ראשה מינימום 15 דק' ברציפות בשהייה על הבטן, האם את מרגישה שיפור מסויים אצלה?
אם לא, כדאי לך לשקול ייעוץ אישי.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)