החזקת ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזקת ראש
    שנינה
    10/11/2010

שלום,
    בתי בעוד 4 ימים תהיה בת 3 חודשים ורציתי לדעתבאיזה גיל היא אמורה לשכב על הבטן ולהחזיק את ראשה?
    כיום היא מחזיקה ממש ל2 דקות ואז מורידה ראש בחלק מהפעמים היא בוכה ובחלק מהפעמים מרימה את הראש לעוד דקה או 2. במהלך היום אני מנסה כמה פעמים כדי שלפחות כל פעם היא תהיה כמה דק', חשוב לציין שלישו היא מאוד אוהבת על הבטן וזו השינה הטובה ביותר שלה.
    תודה רבה, והמשך יום נעיםן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזקת ראש

הוספת תגובה

• החזקת ראש - תגובה

ליאת קופיט
    10/11/2010

שני שלום,

בגיל 3 חודשים, שכיבה על הבטן של בתך והרמת הראש צריכה להיות יציבה ולאורך זמן ממושך יותר מ2 דק', אני משערת שחגורת הכתפיים שלה חלשה, אשמח שתכנסי לאתר ותראי מהם התרגילים לחיזוק חגורת הכתפיים, הרמת הראש ושכיבה על הבטן.
    אם אין שיפור לאחר מס' שבועות, אני ממליצה לך בחום לפנות למדריכת התפתחות תינוקות לייעוץ והדרכה אישית ומקצועית.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה החזקת ראש

שנינה
    10/11/2010

היי שוב,
    אני עושה עימה את התרגילים כ-10 ימים לפחות פעמיים ביום למשך רבע שעה,
    כמה זמן היא אמורה להחזיק את הראש רצוף?
    וכמה שבועות עוד לתת צאנס לפני שאגש לייעוץ אישי?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה החזקת ראש - תגובה

ליאת קופיט
    11/11/2010

הי שני,

אני שמחה מאוד לקרוא שאת מתרגלת עם ביתך בבית, בגיל זה היא אמורה להחזיק את ראשה מינימום 15 דק' ברציפות בשהייה על הבטן, האם את מרגישה שיפור מסויים אצלה?
    אם לא, כדאי לך לשקול ייעוץ אישי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו