עמידה והליכה בגיל מאוחר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עמידה והליכה בגיל מאוחר
    דנה גבאי
    27/11/2010

בתי נועה בת שנה ו3 חודשים גובה 67 שוקלת 7 קילו נולדה 2.50 IUGR ילדה ערנית פעילה הכל נעשה באיחור יושבת ומתהפכת לפני חודש התחילה לעמוד בעזרת הלול.
    ממלמלת ואומרת מידי פעם אמא ושמות נוספים.
    מה אפשר לעשות כדי לעודד הליכה ולחזק שרירים כי כשהיא עומדת בלול רגלה רועדות ולא כל כך יציבות.

תודה
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עמידה והליכה בגיל מאוחר

הוספת תגובה

• עמידה והליכה בגיל מאוחר - תגובה

ליאת קופיט
    28/11/2010

דנה שלום,

עמידה של תינוק תוך כדי תמיכה נעשית בדר"כ בין גלאי 9-12 חוד'.
    כתבת שבתך יושבת ומתהפכת, האם היא זוחלת על 6 ?
    האם היא מנסה להעמד בלול ממצב של ישיבה? או עמידה על 6 ?
    אשמח לשמוע פרטים אלו כדי לתת לך תשובה מדוייקת יותר,
    בנתיים לא הייתי עדיין מעודדת את הליכתה, אך הייתי מחזקת את טונוס שריריה ע"י הנפות באויר במצב של "אוירון" כאשר היא מוחזקת במצב אופקי, מרחיקים אותה מגוף ההורה ועושים תנועות של אוירון, כאשר היא בתנוחה זו ולא נתמכת ע"י גופכם, היא חייבת לאזן את עצמה ובכך טונוס השרירים שלה מתחזק.

אשמח לעזור יותר.

ליאת,
    מדירכת התפתחות תינוקות מוסמכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 1.5 איחור התפתחות בעמידה והליכה

דנה גבאי
    18/01/2011

בתי בת שנה וחצי זוחלת על 6 ,מתרוממת בלול לעמידה אך לוא מחזיקה הרבה זמן.נראה כי אינה מצליחה לעמוד יציב ולאחר כמה שניות מתיישבת. היא מצליחה ליסועה על בימבה ולדחוף עם הרגלים.
    תמיד היא איחרה בהיתפתחות.שוקלת 7.5 קילו נולדה IUGR אך בכל שאר הדברים מבחינה מותרית עדינה מאוד ערנית ופעילה.
    מה אפשר לעשות בכדי לעזור לה ללכת.
    יש לי תור חודש הבא לטיפת חלב האם להקדים?
    אשמח לקבל תשובה בהקדם
    תודה דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו