ידיים קפוצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ידיים קפוצות
    רויטל
    27/12/2010

שלום,
    בתי בת 7 וחצי חודשים, זוחלת בצורה תקינה קדימה ואחורה.
    שני דברים שמטרידים אותי:
    1. בזמן שאני מאכילה אותה, בזמן שהיא יושבת עליי הידיים שלה קפוצות. מתי הידיים כבר לא אמורות להיות קפוצות?
    2. בזמן שאני מעמידה אותה , היא מתנגדת רק מעט ולפעמים אפילו בכלל לא.

האם יש סיבה לדאגה?
    תודה
    רויטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ידיים קפוצות

הוספת תגובה

• ידיים קפוצות - תגובה

ליאת קופיט
    28/12/2010

רויטל שלום,

בגיל 7 חוד' אנו מצפים לראות תינוק כאשר כפות ידיו פרושות והוא עושה בהן שימוש, מחזיק משחקים ביד, זוחלת כאשר כפות ידיה פתוחות, האם ביתך מחזיקה חפצים בכפות ידיה, האם זוחלת גחון או על 6?
    את השאלה השניה שלך לא ממש הבנתי, האם את מעמידה אותה? בזמן העמדה כפות הידיים כפוצות? לרוב תינוק מכפץ את כפות ידיו כאשר הוא בלחץ או כאשר יש לו בעיה של תחושתיות יתר בכפות הידיים.

אשמח להמשיך לעזור ולשמוע פרטים מדוייקים יותר.

ליאת קופיט-מדריכת התפתחות תינוקות מוסמכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידיים קפוצות - המשך

רויטל
    28/12/2010

הי ליאת,
    תודה על התשובה.

היא זוחלת על 6 מעבירה דברים בין הידיים, אוחזת בחפתים, ואף לאחרונה מסתכלת על כפות הידיים ומשחקת בהם.

לגבי השאלה השנייה - השאלה היא ללא קשר לידיים. כאשר אני מעמידה אותה עליי אני יודעת שבדר"כ הם כאילו נעמדים (מתנגדים עם הרגליים) אבל אצלה זה לא קורה תמיד, ואפילו כמעט בכלל לא.

תודה
    רויטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה...

רויטל
    04/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו