התפתחות תינוקת בת שבועיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפתחות תינוקת בת שבועיים
    יובלי
    07/12/2007

שלום רב, וסופ"ש נעים,
    רציתי לשאול מה ניתן לתת לתינוקת בת שבועיים? האם מובייל? או כל צעצוע אחר? או שזה מוקדם מידי ומתי כדאי להתחיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה לאמא של יובל

דבי גרוס דולב
    07/12/2007

שלום לך
    תינוקות בת שבועיים עדיין לא יכולה לאחוז בחפצים. אפשר כמובן לשים לה מובייל מעל המיטה כדי לעניין אותה אבל אי אפשר עוד להגיש לה צעצועים לידיים. קשר עין יד יתחיל להתפתח בסביבות גיל חודשיים שלושה ואז ניתן לתת לה דברים בידיים. בנתיים תני לה המון חום, מגע, תנועה , ידיים ואהבה.
    שיהיה בהצלחה
    דבי גרוס דולב, מדריכה להתפתחות תינוקות
    ינוקט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה, ועוד שאל

יובלי
    08/12/2007

שאלה קטנה...
    אני מעירה אותה כל 3 שעות לאכול, זה הנחיה שקיבלתי מטיפת חלב עד שהיא תגיד למשקל של 3 קילו שזה ממש ממש קרוב כרגע היא 2850. האם זה פוגע במשהו זה שאני מעירה אותה באמצע שינה רצופה, כל 3 שעות? (נאי יודעת שבשינה הם מתפתחים וגדלים...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דבי גרוס דולב
    08/12/2007

לא נראה לי שזה פוגע בהתפתחות אבל זה בטח מפריע בשינה..
    לילה טוב
    דבי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו