מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריגרסיה בשינהשירי06/01/2011
בתי בת השנה וחודשיים מתוקה אמיתית אך יחד עם זאת ילדה קשה מאוד בעלת טונים גבוהים במיוחד וחוסר סבלנות.
לאחרונה חלה ריגרסיה בהתנהגות שלה וכן בהרגלי השינה.
בשבוע שעבר היא הייתה חולה, חום ונזלת ומן הסתם הייתה ריגרסיה באוכל, בקיבה ובשינה.
העניין הוא שהשבוע הזה מתחילתו הכל תקין וכשורה אך היא עדיין מאוד קשה בשינה.
הלילה לדוגמא משעה 3 לפנות בוקר ועד 5 היא לא נחה ולא ישנה, נשכבה במיטה, קמה נשכבה, קמה, בכתה וצרחה צרחות מחרידות
שאנחנו כבר רגילים אליהם מאז הייתה תינוקת.
אל דאגה, בדקתי כמובן שהכל בסדר, ישנתי איתה אפילו הלילה בחדרה, ב5 כבר יצאתי מהחדר כדי לישון קצת.
חיבקתי, נתתי לה מים שהיא לא רצתה לשתות, לא רציתי לתת לה לאכול מכיוון שהיא אכלה מצוין לפני השינה וגם שעתיים לאחר השינה.
היא רצתה שאני ארים אותה, כשהרמתי פעם אחת היא נרגעה אבל כשהחזרתי אותה למיטה היא שוב צרחה.
אני אובדת עצות. ממש ככה. אני יודעת מהם גבולות ואני יודעת איפה לשחרר, אבל היום, לאחר שבועיים של חוסר שינה, אני כבר מיואשת.
הצרחות המחרידות שלה כשהיא מאבדת סבלנות גורמות לי לסטרס ולעצבנות ואני כבר מתחילה לחשוב אולי לקחת אותה לאבחון???
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריגרסיה בשינה - תגובה
אורנה עטאר08/01/2011שירי שלום,
לעיתים אחרי מחלה יש רגרסיה בהרגלים וזה אמור לעבור.
ייתכן והיא מוציאה שיניים (טוחנות) וזו הסיבה לשינוי בהתנהגות.
בברכה,
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)