מעבר לישיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר לישיבה
    מגי אלי
    15/01/2011

היי,
    בתי אוטוטו בת 7 חודשים, זוחלת 6 כבר 4 שבועות, עושה זאת מהר ונכון ( יד ורגל נגדית), זחלה מעט מעט גחון ימים לפני שעלתה על 6. היא החלה לפני כשבוע לפשק רגל אחת בעת הזחילה והיא מכוונת לישיבה אך עדיין לא משחררת את ידיה. היא יכולה לשחק כךעם הצעצועים. בימים האחרונים היא התחילה גם לתפוס במוטות המיטה ועולה על הברכיים! הייתי בהלם!! האם תקין לעמוד על הברכיים לפני ישיבה יציבה? האם זה מעיד על טונוס גבוה? אם לא מה עושים?

תודה

מגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר לישיבה

הוספת תגובה

• מעבר לישיבה - תגובה

דבי גרוס דולב
    15/01/2011

הי מגי
    נשמע לי שהתהפתחותה של ביתך תקינה. המצב הרצוי הוא זה שהתינוק לא ידלג על אף שלב התפתחותי ויבסס כל שלב היטב לפני שהוא עובר לשלב הבא. יחד עם זאת נשמע שביתך כבר ממש בדרך להתישבות ומבצעת את העלייה על ברכיה במקביל.
    המשיכי לעקוב אחר התפתחותה של ביתך ובדקי אם הישיבה מתקדמת לפני התבססות העמידה. חזרי לעדכן אם כן או לא ואמשיך לייעץ אם יהיה צורך.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא נעמדה, מה עושים?

מגי אלי
    16/01/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היא נעמדה, מה עושים? - תגובה

דבי גרוס דולב
    16/01/2011

הי מגי
    אני מקווה שההתישבות בכל זאת תתבסס בזמן הקרוב במקביל להיעמדות, עדכני אותי עוד כשבועיים.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דבי, עוד שאלה בנושא

מגי אלי
    22/01/2011

עבר שבוע, היא יושבת אך טרם משחררת את ידיה וזוקפת את הגב, האם זו הדרך? והאם לתת לה לעמוד אם היא רוצה?
    בינתיים אני עושה לה עיסויים עמוקים על מנת לשחרר טיפה את השרירים. תוכלי לתת לי עצה לגבי אופן ומקום העיסוי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דבי, עוד שאלה בנושא - תגובה

דבי גרוס דולב
    22/01/2011

הי מגי
    מה שאת מתארת נשמע כמו תהליך התישבות נכון, שחרור הידיים מהרצפה אורך קצת זמן. כדי לעודד ישיבה טובה הניחי אותה על כדור פזיו בישיבה כשאת אוחזת במותניה מאחור וכך, הניעי אותה מצד לצד וקדימה ולאחור. תרגיל זה מעודד תנועתיות וחופש בעמוד השדרה על מנת לשבת בבטחון גדול יותר.
    אין לי המלצה ספציפית לגבי עיסויים הקשורים להתפתחותה של ביתך.
    אין טעם למנוע עמידה אבל בהחלט כדאי לא לעודד אותה.

בברכה
    דבי גרוס דולב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו