טורטיקוליס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טורטיקוליס
    תמי
    26/04/2007

שלום,

בתי בת השנה ו-3 חודשים, אובחנה בגיל צעיר (חודש) עם בעית טורטיקוליס, היינו מטופלים עד גיל 8 חודשים בפיזיותרפיה (עם הפניה מאורתופד). מאז אני המשכתי במתיחות שהיא נתנה לי לעשות בבית.

הבעיה שהיא עדיין עם ראש נטוי שמאלה, כשהיא יושבת, הולכת, מסתכלת למעלה וזה מאוד מציק לנו.

פנינו לד"ר ענר, אורתופד מומחה לילדים שאמר שאין לה יותר בעיה פיזית וכנראה שזה רק הרגל.

אנחנו מאמינים שאפשר לשנות הרגלים, השאלה היא איך אנחנו גורמים לה להחזיק את הראש בצורה ישירה?

תודה
    תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טורטיקוליס

הוספת תגובה

• תגובה

דבי גרוס דולב
    29/04/2007

היי,

איש איש ותפיסת הטיפול שלו. לפי תפיסת הטיפול שלי, תבניות התנועה והדרך בא אנו לומדים להתשמש בגופנו נשארים איתנו לאורך כל החיים. אם קיימת חוסר סימטריה בגופה של בתך, היא תשאר במידה זו או אחרת אם לא נלמד את גופה להיות מאוזנת וסימטרית.
    כיצד היא זחלה ? האם חוסר הסימטריה היה גם בזחילה ?
    טיפול בחוסר סימטריה בגיל כזה מצריך תרגילים ומשך עבודה לא מועט ( בשקלול גיל בתך.)
    אם הנושא חשוב לך אני ממליץ על המשך טיפול דרך קופת חולים או דרך מסגרת פרטית.
    עידן דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו