מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת חודשיים - לא מרימה ראשמ24/01/2011
כששמים אותה על הבטן - מעדיפה למצוץ אצבע בהנאה או להרדם (או לבכות...)אבל ראש לא בא לה להרים
מנסה עם בובות וגרויים.זה לא עוזר .
האם יש בעיה פיזית?
אולי בעית מוטיבציה?
ועוד שאלה - האם יש דבר כזה -תינוקת שישנה יותר מידי? היא אוכלת יפה אבל יש ימים שישנה כל הלילה ורוב היום.
האם נורמלי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת חודשיים - לא מרימה ראש - תגובה
אורנה עטאר24/01/2011מיי שלום,
בגילה אני הייתי רוצה לראות התחלה של הרמת ראש.
אני לא יכולה לדעת אם הקושי נובע מזה שהיא לא מספיק על הבטן ולכן אין לה זמן לתרגל הרמת רש או מקושי אחר שמוביל לכך.
אין כאן קשר למוטיבציה.
חפשי כאן בפורום תרגיל לשיפור שכיבה על הבטן (כך שמו) ותרגלי אותו כמה פעמים ביום.
במידה ולא תראי שיפור בחודש הקרוב רצוי שמדריכה להתפתחות תינוקות תראה אותה ותאבחן את הסיבה לקושי ותטפל בהתאם.
לגבי שינה - תינוקות רבים בגיל הזה ישנים שעות רבות - צריך לראות שאם הזמן היא ישנה פחות בשעות היום ושעות העירות שלה עולות.
תעדכני אותי איך הולך בתרגול.
בברכה,
אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)