מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התפתחות תינוקיפעת09/02/2011
בני בן 9 חודשים. בבדיקה שנעשתה בטיפת חלב, אמר הרופא כי לילד יש DELEY בהתפתחות ובכלל נראה שכל פעולה שעשה עד כה, לא עשה עד הסוף. בגיל הזה הוא צריך כבר לשבת, והוא עדיין לא יושב. רק כשהוא בעגלה, הוא מתיישב וגם זה למעט זמן ואז נשען אחורה. כמו כן הוא לא תפס באגודל ובאצבע צבעים קטנים שהרופא שם מולו. הוא כן תופס חפצים גדולים. הוא אינו זוחל גחון, אבל הוא זוחל בטן + דחיפת רגליים. הרופא שלח אותנו לפיזיוטראפיה.
האם עליי לחשוש? אני לחוצה מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפתחות תינוק - תגובה
דבי גרוס דולב09/02/2011הי יפעת
לכל עיכוב יש סיבה וכל בעיה כזו יש פתרון. בנך אמנם בעיכוב התפתחותי אבל זה לא מהווה אינדיקציה לשום דבר אחר ומה שחשוב זה לטפל ולתרגל.
אני ממליצה בחון לשלב בפזיותרפיה גם אבחון ויעוץ של מדריכה להתפתחות תינוקות.
שיטה זו, בה אני עובדת, עושה עבודה נפלאה עם אבחון קשיים ותרגול ביתי פשוט.
לא אוכל לדעת מעבר לזה ללא היכרות עם התינוק, רק להרגיע ולהגיד שלתינוקות רבים יש קשיים התהפתחותיים וכמעט תמיד הם בגדר הנורמה וברי פתרון.
בברכה
דבי גרוס דולב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)