זחילה וסיבוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זחילה וסיבוב
    מרין
    10/02/2011

שלום!
    הילדה שלי עוד מעט 7.5 חודשים, עדיין אינה זוחלת, מאוד מנסה, "מקפצת" על הבטן תוך ניסיון לנוע קדימה,שולחת ידיים ומרימה עצמה עם הידיים גבוה מהריצפה - אבל לא ממש מתקדמת (רגליה בועטות באויר).
    היא מתגלגלת בחופשיות לשני הצדדים אבל את הסיבוב סביב הציר עושה גם תוך גלגול (ז"א מתגלגלת מהבטן לגב ואז חזרה לבטן תוך שינוי כיוון השכיבה קצת לצד).
    היא מאוד פעילה, מאוד רוצה לשבת (אך בצורה הלא נכונה דרך שרירי הבטן, אני מנסה לא להושיב אותה אבל היות והיא ממש מנסה להתרומם הטרמפולינה שלה נמצאת בזוית של כ 45 מעלות וכך גם העגלה (אחרת מזוית של 180 היא ממש זורקת עצמה קדימה בניסיון להתרומם). היא מאוד סקרנית, יודעת יפה איפה האור ואיך עושים ביי ביי ו קו קו, אבל כל עניין הזחילה מתחיל קצת להציק לי וגם לה כי היא נוטה להתייאש ולוותר.
    יחסית לגילה שוקלת יפה כ-8.500 אני יודעת שזה יכול קצת להכביד עליה.

מה ניתן לעשות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זחילה וסיבוב

הוספת תגובה

• זחילה וסיבוב - תגובה

דבי גרוס דולב
    10/02/2011

הי מרין
    מכיוון שביתך לא נמצאת בעיכוב (עד גיל 10 חודשים מצפים לתחילת זחילה) הרי שאין צורך בתרגול מיוחד. ביתך ממש מנסה ומתאמצת לזחול והדבר בוא יבוא בזמנו, אין צורך להילחץ. אין גם מקום לדאגה שמא התינוקת תוותר, לתינוק לא נגמרת המוטיבציה לעולם. כדי להמנע מנסיונות התרוממות משובשים נסי להמנע משימוש בטרמפולינה.
    בברכה
    דבי גרוס דולב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו