מטפלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטפלת
    אביגיל דאבוש
    22/12/2007

הבן שלי בן 4 ח' לפני כשבועיים החל ללכת למטפלת ומי אותו זמן הבן שלי לא ישן טוב בלילה הוא קם לפחות 5 פעמים האים זה טבעי?
    בנוסף הייתי רוצה לשאול האים מגיל 4 ח' התינוקות מתרגלים לידיים או שרק מחפשים חמימות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מטפלת

הוספת תגובה

• מטפלת

שירי קאשי
    23/12/2007

שלום אביגיל,
    טבעי שהבן שלך שעבר שינוי כל כך משמעותי מבחינתו יחווה איזשהו מתח שעלול להשפיע עליו גם במהלך השינה. יחד עם זאת חשוב מאוד לשים לב שהוא לא חווה מצוקה גדולה יותר. חשוב לשים לב להתנהגות הכללית שלו, על התגובה שלו למטפלת כשהיא מקבלת אותו, האם הוא בוכה הרבה ולא נינוח וכל דבר אחר שיכול להעיד על שינוי. בנוסף תבררי עם המטפלת מה סדר היום שלו, איזו פעיליות היא עושה איתו, וכמה הוא ישן במשך היום. חשוב לשים לב שהמטפלת עונה על ציפיותיך ועל צרכי התינוק. בגילו הרבה על הידיים זה עדיין צורך ולא פינוק וחשוב לו להרגיש את הבטחון והשלווה שהידיים מעניקות.

בכבוד רב,
    שירי קאשי
    מדריכת להתפתחות תינוקות – מכללת "צעד ראשון"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו